View Single Post
Vechi 14.06.2007, 10:17:09
Silviu Silviu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de consuela
"Pentru ca nu El l-a facut.Dar,El intotdeauna indreapta raul spre bine,il transforma in bine.Este un articol pe acest site referitor la asta.Va rog..."

Nu ai inteles intrebarea la initierea topicului sau nu ai citit-o, altfel nu imi explic de ce raspunzi pe langa .
Topicul era: de ce a lasat D-zeu sa existe raul, nu de ce a facut D-zeu raul. Pt ca nimic nu exista nu apare din senin fara acordul lui D-zeu.
Vali imi pare rau pt tine, tocmai asta e problema , de ce trebuie sa luptam in permanenta cu diavolii fara nici o pauza ? e epuizant , peste puteri, nici la servici nu lucrezi 24 din 24. Nu exista macar un echilibru, e mult mai mult rau decat bine. Nu pot sa inteeg de ce ne supune D-zeu la asemenea lucruri, mai ales ca noi nu am cerut sa existam, nu ne-a intrebat nimeni. Te trezesti direct in arena cu lei si bucura-te ca existi, ca sa ce? sa lupti pana la epuizare si apoi de la capat!
Aha.Bun.Multumesc pt corectare.Pai ca se ne indrepte de aia.Ca noi pacatosii cand vedem Iadul se ne intoarcem ca niste "copii" speriati la El.
Reply With Quote