Citat:
În prealabil postat de ALEXANDRU ANASTASIU
Vă mulțumesc. Vă rog să mai așteptați, ca să nu ne împrăștiem, până depășim din discuția cu heaven clarificarea unor principii, a unui duh de înțelegere, a unor chei de cunoaștere despre adevăr și înșelare ca să putem merge împreună cu heaven mai departe (dacă și ea dorește să ne iubim în adevăr) și să devină un topic al construcției în dragoste pe stânca Hristos adică Adevărul iar nu al conflictelor de idei corozive ca nisipul.
|
In primul rand doresc sa iti multumesc pentru urarile de Craciun,Alexandru si iti doresc sa petreci in continuare sarbatori fericite pline de pace si bucurie alaturi de cei dragi!
Revenind la subiectul,subiectele....caci e o mare mare amestecatura de greu mai intelegi de unde s-a inceput si unde s-a ajuns,pot sa iti spun doar ca acest Adevar noi doi il vedem destul de diferit.Nu voi vorbi despre tine,caci nu te cunosc ca sa imi permit asta,insa discutand despre mine,Adevarul acela nu a fost vreodata detinut in totalitate de catre un muritor si el se afla doar la Dumnezeu.Insa la acea poarta catre Adevar,eu spun ca putem ajunge doar cu sufletul si mai putin prin dogme,carti,citate,ajungand sa gandim ceea ce altii ne-au spus ca TREBUIE sa gandim si nu sa traim toate aceste lucruri si sa le trecem prin filtrul sufletului.El este singurul barometru care nu se inseala,iar cel care se antreneaza sa il asculte in timp face diferenta intre vocea sufletului,partea de divin din noi si vocea parsiva,inselatoare a mintii.
Citat:
Vă rog să mai așteptați, ca să nu ne împrăștiem, până depășim din discuția cu heaven clarificarea unor principii, a unui duh de înțelegere, a unor chei de cunoaștere despre adevăr și înșelare ca să putem merge împreună cu heaven mai departe (DACA și ea dorește să ne iubim în adevăr)
|
-draga Alexandru,eu te iubesc oricum,pentru ca esti creatie divina,creatia Tatalui Ceresc,esti fratele meu,deci nu e nevoie sa iti conditionez aceasta iubire de un adevar,asa cum il vad eu,tu sau altul.
Daca intr-adevar doresti ca acest topic sa nu devina unul al ideilor corozive,ci unul al trairii,da-ti voie sa simti ceea ce ti-am spus mai sus si vei realiza ca tu esti Iubire care se revarsa NECONDITIONAT asupra intregii creatii a Tatalui!