Parerea mea este ca planul lui Dumnezeu, in legatura cu noi oamenii, are legatura cu dorinta Sa de a avea tovarasie cu noi. La inceputuri l-a creat pe Adam, apoi pe Eva, iar Dumnezeu s-a plimbat in fiecare dimineata cu ei prin gradina Edenului. In ciuda caderii in pacat,Dumnezeu nu a renuntat la tovarasia cu omul, acesta fiind motivul esential pentru care Isus a venit si a murit printre noi: restabilirea relatiei omului cu Creatorul.
In plus, Dumnezeu ne-a creat pe fiecare unici. Suntem atat de diferiti pentru ca avem in noi calitati diferite. Abilitati care nu sunt decat ale noastre. Talente care ne fac unici. Toate acestea fac parte din planul lui Dumnezeu pentru fiecare dintre noi. Desigur, isi doreste ca noi sa ni le cunoastem, sa ni le insusim si apoi sa le folosim ...
Rugaciunea este, inainte de toate, o modalitate de comunicare cu Dumnezeu. Ei ii vorbesc Creatorului prin rugaciune, iar El imi raspunde prin ceea ce se intampla in viata mea, prin Cuvantul sau, prin oamenii din jurul meu ...
Daca cunosc principiile lui Dumnezeu, singurele care imi pot asigura o viata echilibrata si performanta, nimic din ceea ce cer nu Ii poate contrazice planul pe care Il are pentru mine.
Si eu stiu ca planul lui Dumnezeu pentru viata mea este un plan bun. Unul care are la baza relatia noastra si care se concretizeaza prin folosirea, pe baza principiilor biblice, la potential maxim, a ceea ce a pus in mine.
|