Silviu, nu pot sa nu remarc asemanarea ta cu GIGI BECALI ("Razboinicul luminii").
Pe de alta parte, imi dau seama ca nu are rost sa incerc sa-ti dau replica la toate cele scrise de tine,avand in vedere fanatismul religios ridicat care iti umbreste in cea mai mare parte,logica.
In alta ordine de idei, o sa le expun celor cu mintea mai "deschisa" cateva motive pentru care eu nu cred intr-un Dumnezeu crestin.Unele motive pot fi subiective si tin seama de felul meu de a fi:
- contradictii biblice penibile;
- contradictii intre termenii atribuiti divinitatii: omniscient, omniprezent, liber arbitru;
- nu simt nevoia de divinitate;
- explicatii rationale si coerente cu privire la crearea universului ("big bang") si la aparitia vietii pe pamant;
- teoria evolutionista, explica cel mai bine modul aparitei umanitatii si sprijinita de anumite dovezi, pare a fi corecta.
Daca doriti sa detailez in legatura cu oricare din subiectele expuse mai sus, lasati un mesaj.Nu am vrut sa detailez din lipsa de spatiu si timp, nu din incapacitatea mea de a expune pe larg ce am notat mai sus.
|