Citat:
În prealabil postat de miha
Citat:
În prealabil postat de Negroponte
:)Miha,roaga-te lui Dumnezeu si Maicii Domnului sa te intareasca si sa-ti dea putere sa depasesti momentul.Roaga-te si pentru parintele ce a pacatuit si incearca sa nu-l vorbesti de rau.Are cine sa-l judece.Va trebui sa-ti gasesti un alt duhovnic.Dumnezeu sa-ti ajute!
|
va multumesc din tot sufletul pentru cuvintele incurajatoare pe care mi le-ati adresat. O vreme am incercat sa uit, dar se pare ca imaginea parintelui este mereu vie in mintea si in sufletul meu. Am avut un Craciun plin cu lacrimi de dor si durere pentru cel pe care il cinstesc in suflet ca pe un sfant. Sunt plina de durere pt ca nu m-am spovedit intrucat nu mi-a permis parintele sa merg la un alt duhovnic. Oare chiar suntem nevoiti sa asistam in tacere la spectacolul mizerabil, dezgustator pe care ni-l ofera parintele cu curvulitele in biserica. Chiar nu am nici un drept sa combat desfranarea preotului in biserica? Sa-mi raspunda cineva. Nu vreau sa-l judec, mi-e teama de Dumnezeu, sunt indignata enorm ca biserica e pangarita.
|
Mihaela, daca parintele nu-ti da binecuvantare sa-ti cauti alt duhovnic nu trebuie sa faci ascultare. Cu siguranta refuzul lui e legat de frica, nu de altceva. Preocuparea dumnealui ar trebui sa fie spre cresterea fiilor si a fiicelor duhovnicesti, nu chinuirea lor. Mergi in pace si cauta-ti un duhovnic care sa-ti mangaie sufletul parinteste si sa te ajute sa cresti. Asta e rostul duhovniciei. Nu te mai gandi la ce ai vazut, roaga-te pt tine si pt. preot si mergi mai departe. Harul Domnului nostru Iisus Hristos si dragostea lui Dumnezeu Tatal si impartasirea Duhului Sfant sa fie cu noi cu toti!