Domnule Monachos, sunteți absolut incredibil. Aveți nevoie urgentă să vă treziți la realitate.
Postările dumneavoastră sunt pline de neadevăruri, astfel:
Afirmați că "numai catolicii dețin adevărul". Aceasta este un neadevăr, deoarece nici eu, nici Domnul Mihnea Dragomir nu am susținut niciunde așa ceva.
Afirmați că "numai catolicii se mântuiesc". Acesta este un alt neadevăr, deoarece nici un catolic de pe forum nu a susținut așa ceva.
Vă plângeți singur de milă că ați fost făcut eretic. Acesta este un alt neadevăr, deoarece nici un catolic de pe forum, și nici Biserica Catolică nu a susținut că ortodocșii ar fi eretici.
Vă plângeți că ați fost făcut colaboraționist, în condițiile în care dumneavoastră sunteți cel care a acuzat Biserica Catolică de rit roman din România că a colaborat cu comuniștii.
În ultimul rând, să lămurim această ideea a dumneavoastră conform căreia catolicii vă persecută și doresc să vă calce în picioare.
Eu activez pe acest forum de aproape un an, domnul Dragomir de mai multă vreme. Dumneavoastră v-ați înregistrat acum câteva zile, și fără să fiți atacat, v-ați repezit să postați pe aria dedicată catolicismului cu replica "eu nu agreez prezența catolicilor aici".
Pe acest forum, domnule, suntem toți oaspeți. Nu este nici forumul meu, nici al dumneavoastră. Dar dumneavoastră vă comportați ca un oaspete care, abia intrat în casă, se repede la alți oaspeți și dorește să-i dea afară, iar mai apoi se plânge că e persecutat de aceștia.
Last edited by Erethorn; 29.12.2010 at 10:27:39.
|