Citat:
În prealabil postat de Danut7
Imi pare rau ca am deschis threadul asta.. Mai mult s-a adus sminteala decat o conversatie inteligenta.. Am mai deschis asa un topic recent, despre Sf. Treime, si la fel s-a intamplat.. Nu stiu de ce aveam impresia ca acum va fi altfel.. Initial nu am vrut sa-l deschid.. Acum imi pare rau.. Nu merg mai departe pentru ca nu vreau sa va zdruncin credinta..
|
Nu s-a zdruncinat nimeni stai linistit. Din postarile tale se vede clar ca tu esti zdruncinatul.
``Scuipati pe biserica asta superficiala, haotica si cu dorinta de manipulare a maselor..``
``Cam irational si cu exces de zel dumnezeul asta al vostru.. nedrept pe deasupra..``
``Deci Iisus a venit atunci pentru o nedreptate.. pentru ceva ce in ce eram nedreptatiti de la inceput.. A murit ca sa-i impace furia dumnezeului manios...``
``Mai patimas si mai nedrept ca oamenii dumnezeul asta.. Pana la urma dumnezeul vostru face ce vrea si toate sunt un joc pentru el in cazul asta, nu?Cum ne-a facut ca el sa se laude, asa si cand se satura de noi ne poate distruge, nu ? ``
din postarile unui eretic zdruncinat.