Citat:
În prealabil postat de St Ocea
Ma sa stii explciatia asta ar da pe spate pe oricine, e prost si neinformat.
nu fa comparatii intre dumnezeu si un om. si nu fa comparatii intre un context dumnezeiesc cu unul de pe pamant.
Adica seful meu si dumnezeu sunt cam acelasi lucru pentru mnie nu? cam asta reiese, caci dumnezeu n-ai cum sa-l indupleci, caci ep lanul sau, n-ai cum s-al faci sa-l schimbi.
Dar seful? E un biet muritor de rand ca si mine, si poate sa-si schimbe parerea ca e om, nu zeu perfect si atotputernic.
Si mai ales ca in cazul cu marirea de salariu, stiu ca exista sanse sa se intample, pentru daca ii arat cam uncesc mai mult, logic ca va observa si va trata acest lucru ca atare, dandu-mi marirea. Nu-mi va da pentru ca poate nici nu se poate, momentan, ca e criza sau mai stiu eu ce, insa hai ca deviez.
Gata m-ati lamurit, niciunul din voi nu stie de ce face ceva total inutil.
Singurul raspuns ar fi ca asa zice popa sau biblia, cu alte cuvinte fara rost.
Eu doar asta am sperat: sa scrie in biblie sa sa-ti zica popa sa-ti dai foc ca asa vei simti gheata calduroasa a lui dumnezeu, poate atuncea ratiunea va depasi prostia omeneasca, poate...
Sa-i dau seama acuma cum inchid threadul...
|
Vai imi vine sa iti trag 2 sa iti vina mintea la cap..Omule esti pierdut da nu vreau sa judec..cine sunt eu sa judec ce dovezi vrei tu ca sa crezi in Dumnezeu ? Ai auzit de Sf. Alexandru se Svir ? Sfantul a carui sange nu s-a cuagulat si inca circula prin vene?Ai auzit de moaste izovoratoare de mir ? De icoane ce plang cu lacrimi de mir ? Ce alte dovezi vrei decat dovada suprema ca Hristos a inviat !? Nebunule, nu fi ca Toma cel necredincios asta este daca esti ateu nu poti veni aici ca un eretic, pagan si sa zdrobesti credinta altora.Tot ce iti spun este ca nu faci ce trebuie si vei afla dupa .
P.S: Ti-am dat un exemplu, nu mi-a venit altceva in minte nu am asemanat un om cu Dumnezeu !