Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9
Nu ai vazut raiul dar este posibil sa fi trait ceva Divin.Lumina aceea cred ca era lumina Dumnezeeiasca.Sunt multe experiente si relatari de acest gen a celor care intra in moarte clinica sau sunt in coma,stare grava,inconstienta etc.Dar ASTA IN PRIMUL RAND DOVEDESTE EXISTENTA VIETII DE DUPA MOARTE cred eu.O mica dovada ca ceva exista dupa moarte.Nu stiu clar ce ai vazut tu dar ai avut o experienta ca a acelor cu moarte clinica.Dar un lucru e sigur,nu ai vazut Raoi;,Raiul nu il vezi cat traiesti,inainte sa mori,dupa ce mori imediat etc.Raiul nu poate fi descris in cuvinte si e o mare necunoscuta pentru noi,de 10000 mai minunat si mai extraordinar,mai bine,mai superba,ma refer la acea stare in Rai decat ce ai simtit tu sau ce au trait bolnavii de moarte clinica.Numai bine si ma bucur ca ti-ai revenit si esti acum un adolescent.
|
Am auzit si eu alte experiente de genu asta.Totusi dovedeste CLAR existenta vietii de dupa moarte. Dupa acea experienta am invatat si am devenit un mare credincios.Cred in Dumnezeu de atunci. Tatal meu era ateu,daca el mai traia (Dumnezeu sa-l odihneasca) deveneam si eu ateu.
Eu nu trebuie sa citesc Biblia ca sa cred in Dumnezeu. Am trait acea experienta ca sa cred in Dumnezeu.