View Single Post
Vechi 29.12.2010, 18:23:47
St Ocea St Ocea is offline
Banned

Data înregistrării: 27.12.2010
Locație: cica in Iasi
Religia: Ortodox
Implicit As XV

Citat:
În prealabil postat de Daniela26 Vezi mesajul
se pare ca pt tine Dumnezeu nu e Tatal a tot tiitorul, Facatorul cerului si al pamantului al tuturor celor vazute si nevazute, din moment ce nici macar picul de respect fata de El nu il ai sa Ii scri numele cu litera mare la inceput. In concluzie nu esti ortodox, se vede de la o posta!
Uite logica religoasa.
Ce are de a face daca il scrii cu litera mare sau nu?
Adica dupa capsorul ala al dumneavoastra eu sa zicem ca-s crestin a o viata cinstita am ajutat multi oameni cum am pututy, voi arde in iad pentru ca am scris cu litera mica dumnezeu?
Asta ma enerveaza, ce conteaza frate asemenea beliverne fara sens.
crie in cele 10 porunci ca omul n-are voie sa scrie cu litera mica?
Si apropo cand se face o enumeratie , adica sa cum e de fata pe linute unele sub altele, nu se scrie cu litera mare la inceput, doar daca substantivul este propriu.
Cum dumnezeu nu e ceva prorpiu, e ceva universal, nici nu se aplica regula asupra lui.
Eu daca as fi crestin si daca as crede in dumnezeu, mi-as arta iubirea fata de el, prin fapte bune si etc, nu prin scrierea numirii lui cu litera mare... n-are nicio legatura, el fiind zeu se uita el la asemenea prostioare? Aceasta lege, a fost impusa de om, nu de el....aroganta umana n-are limite...
Reply With Quote