Subiect: singura in doi.
View Single Post
Vechi 14.06.2007, 15:42:33
Va_iubesc Va_iubesc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de consuela
m-am agitat pentru ca tin la dreptate mai mult ca la orice!
Aceste boli sa le capeti din senin (de ex la dentist) ai sanse de 5% iar de la un viciat notoriu de 99%. Fiecare are cap sa judece ce vrea de la viata asta, spitalul si boala sau sanatate. Si copilul se poate inbolnavi de la ta-su si fizic nu numai psihic asa ca: trezirea!
Consuela draga,

1. Nu vad unde s-a spus ca acest om e un "viciat notoriu". Nu am sesizat ca Lilia a zis ca el ar trai cu altcineva ca sa se ajunga cum spui tu la situatie de adulter si sa aduca SIDA in casa. ??? Eu zic sa vedem datele problemei asa cum sunt, nu imaginatii de-ale noastre. In plus, chiar daca nu-l cunoastem pe acest om, nu putem sa aruncam cu noroi in el, fiindca el este ca noi, este copilul lui Dumnezeu si la Judecata toate acestea le va cunoaste si el. Sper sa nu-i fie nimanui rusine atunci.

2. "Trezirea" de care vorbesti tu conduce cu viteza maxima la adormirea constiintei. Vorbesti de o trezire in care dreptatea est facuta de avocati. Ce loc mai are Dumnezeu in toata situatia asta? "Sa-i ia casa", "sa divorteze", "sa-i ceara pensie alimentara", "sa apeleze la avocat online", "viciatii in strada sau la amante"...toate astea reflecta un duh al neoranduielii si al lipsei Duhului Adevarului. Dumnezeu este Cel Care a unit in Taina Casatoriei pentru eternitate, Dumnezeu este Cel Care da cele necesare, Dumnezeu e Cel Care face dreptate, Cel Care il ia pe pacatos si-i sterge pacatele si-l repune in inima Sa in acelasi loc ca inainte de cadere, Cel Care vegheaza ca omul sa nu mai cada, dar nu se poate impotrivi voii noastre. La EL trebuie alergat, nu la avocati, draga Consuela.

Cunosc 2 familii. Una cu 5 copii, cu un tata betiv notoriu, care rareori era vazut treaz. Nici nu se preocupa de copii, de nimic. Totusi sotia a avut cei 5 copilasi. La un moment dat ii venise gandul sa divorteze. Au insistat copiii spunandu-i "Mama, totusi e tatal nostru, daca noi il lasam, cine o sa mai aiba grija de el si sa-i dea putina dragoste. Nu-l putem arunca asa in strada". Si femeia a ramas cu el. Dupa vreo 20 de ani (copiii acum au intre 14 si 35 de ani), acest om s-a lasat de bautura si e un om care nu stie cum sa mai multumeasca pentru iubirea in care l-au purtat copiii si sotia, un om care traieste intr-o pocainta continua ca toti il stiu ce "poama" era. Deci femeia aceasta a stiut sa-si duca crucea si a avut credinta ca exista iesire din rau, iar copiii au ajutat-o sa duca crucea aceasta deloc usoara.

Cealalta familie cu 4 copii, tatal cu aceeasi patima. Sotia a fost un exemplu de tacere si iertare, de iubire revarsata si jertfire. Nu l-a batut la cap de fiecare data, ci I-a spus lui Dumnezeu suferinta ei, nu le-a spus celor din jur, ci I-a spus numai Lui ca Dumnezeu sa poata sa ajute. Si acest om dupa mai mult de 20 de ani traieste ca un om normal, mai bea din cand in cand dar moderat.

E o cruce grea, dar daca sensul vietii noastre este mantuirea, atunci ne punem mereu problema ca maine sau azi putem sa murim. Si atunci cred ca luam cele mai intelepte decizii. Domnul sa ne lumineze pe toti!

Elena
Reply With Quote