View Single Post
Vechi 29.12.2010, 21:37:01
Heurtebise Heurtebise is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Faptul ca ai explicat in mod articulat o teorie nu inseamna nimic ziditor pentru noi cei avizi sa aflam despre formarea lui care implicit ne ajuta si la formarea noastra.

Ce inseamna faptul ca la 30 de ani se actualizeaza...NIMIC draga heurtebise! decit un exemplu de folosire a unui limbaj de lemn, "s-a pregatit" destinul", vorbe marete dar fara substanta.

Concret, din traditiile lor, vorbind concret insa, aflam de la evrei altceva, care stiu ca nu pica favorabil cu incremenirea noastra in ceea ce vrem noi sa stim insa:

Oricine era neinsurat si voia sa vorbeasca oamenilor trebuia mai intii sa explice de ce nu este insurat si nu are copii. DECI CU ASTA SE INCEPEA DISCUTIA! nu cu Dumnezeu!

Acum nu am timp insa am aflat multe detalii ale dilemelor lor cu privire la Yeshua, direct de la evrei.
Scuze ca nu folosesc un limbaj mai prozaic dar eu nu reusesc sa ma raportez la Iisus dintr-un unghi obiectiv pentru ca Il iubesc enorm si pentru ca eu nu m-am intrebat niciodata ce a facut El in perioada despre care e vorba; thread-ul acesta a fost un fel de provocare pentru mine si cand dau raspunsuri incerc de fapt sa-ti explic si tie dar si mie; deci, daca formularea ti s-a parut de lemn si nesatisfacatoare atunci ''tant pis''; pacat ca nu ai reusit sa prinzi ideea. Spunea altcineva ca se face totusi o mentiune despre ce a facut Iisus intre timp si anume ''crestea in intelepciunea si era tot mai pe placul lui Dumnezeu si al oamenilor''(eu nu ma am prea bine cu citatele si nu pot sa-ti spun de unde e dar sunt sigura ca, avid cum esti, vei afla pana la urma de unde e versetul).
Reply With Quote