View Single Post
Vechi 29.12.2010, 23:26:34
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit ce-i mai nimerit sa facem?

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Desi am vazut multe opinii si pe-aici pe forum, eu raman la parerea ca trebuie sa ne rugam si pentru cei mai pacatosi. Unii sustin ca nu avem voie sa ne rugam pentru cutare care e betiv, cutare ca e desfanat, cutare ca e ratacit sau injura sau e ateu si tot asa. Din pacate ajungem sa facem iarasi legile noastre si nu pe cele ale lui Dumnezeu. Mantuitorul a apreciat intotdeauna staruinta in rugaciune, si chiar daca initial a spus ca nu trebuie sa se dea din painea fiilor la caini, pana la urma orice rugaciune, ajunge sa fie ascultata. Este unicul fel de a ajuta cu adevarat pe cineva sa se indrepte. Mai bine decat Dumnezeu, nimeni nu stie cum sa-l faca pe om sa se indrepte!
Ma gandeam daca nu cumva ar trebui sa ne indreptam atentia asupra noastra?Nu cred ca aceasta solutie de a ne ruga pentru cei pacatosi este valabila pentru toti...Daca si eu sunt o pacatoasa ,pot oare sa ma socot vrednica de a ma ruga pentru un alt pacatos?Adica eu ma consider o pacatoasa mai buna?
Eu ma ingrijesc de soarta altora,dar oare eu am terminat lucrul cu mine?Imi doresc ca X sa se mantuiasca,dar eu am lucrat la asta?Un student care nu numai ca nu-i pregatit,dar mai are si aroganta ca vrea sa-l ajute pe altul...
Nu stim ce ne rezerva aparentele,noi ne putem crede mai buni ca altii pe care ii vedem beti sau drogati,dar daca unii dintre ei se trezesc intr-o zi si devin mai credinciosi ca noi?
Desigur,eu vb in numele meu...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote