View Single Post
Vechi 29.12.2010, 23:46:16
arlyene arlyene is offline
Junior Member

Data înregistrării: 29.12.2010
Implicit Doar raspunsul meu si a lui Dumnezeu

"Dumnezeu are un plan divin."Stii,fiecare dintre noi toti facem parte din planul Sau.Suntem simpli oameni,cu probleme,cu griji,cu bucurii,cu nelinisti...toate acestea duc spre ceva,ceva care trebuie implinit.Nu iti vorbesc dintr-un unghi al atotstiintei,ca sa te conving ca merita sa te rogi,iti vobesc din experienta mea,pentru ca eu ma rog.Rugaciunile iti sunt intotdeauna ascultate,sunt multe lucruri si dorinte simple pe care le uitasem si dintr-odata vedeam ca primesc ce cerusem acum mult timp.Dumnezeu nu uitase ceea ce imi doream si totusi nu atunci era momentul sa le primesc inainte.Mi-am dat seama,chiar zilele trecute, ca dorintele si cerintele noastre pot schimba mult din demersul lucrurilor,nu se poate salva Pamantul de la final,dar se pot salva multe suflete,si pana la acel moment multe pot fi chiar cu totul altfel,pentru ca Creatorul nu are restrictii pentru nimeni.El stie ca totul se va termina la un anumit timp,dar pana atunci incearca sa le vorbeasca oamenilor prin rugaciuni despre care ar fi calea dreapta si solutia corecta pentru a rezolva fiecare problema,caci se intampla atatea minuni,atatea lucruri mici care deviaza usor,din reala credinta,catre alt drum,spre un castig,un alt sfarsit.Planul lui Dumnezeu este perfect,nu are de ce sa il schimbe,dar noi nu cunoastem viitorul,El poate face multe din ceea ce ne dorim sa alegem,dar nu poate indeplini ceva care va dauna altora,caci El stie care va fi consecinta rugaciunilor tale.Prin rugaciuni,Creatorul acestei Creatii asculta pe fiecare in parte,fiecare ce vrea de la viata sa.Nu vrea raul si necazurile nimanui,El este Blandetea si Dreptatea,indreapta toate greselile unui om care vorbeste cu El si Il asculta,caci noi daca nu stim sa Il ascultam si pe El,asa cum o face si El ,atunci nu putem spune ca rugaciunile nu ne sunt indeplinite pentru ca noi nici nu putem afla motivul respingerii acelor rugaciuni.Scuze daca ma lungesc la scris,sper ca ai citit tot.Tocmai planul Sau este cel care ne vrea in actiune,te rogi ca sa iti indeplinesti bine acea"misiunea pe pamant" de care sigur ai mai auzit.Tocmai acum cand iti scriu acestea,ma rog la Dumnezeu si simt ca imi vorbeste desi poate eu nu stiu multe,ma gandesc ca daca exprim ceea ce simt eu ai putea sa vezi lucrurile si prin ochii altor oameni.Eu stiu sigur ca rugaciunile mi-au fost ascultate si multe au fost si indeplinite,poate ca Dumnezeu nu vrea sa faca un anumit lucru,pentru ca planurile Sale actioneaza atunci,dar gaseste timp sa iti raspunda dandu-ti ceea ce ceri,ca sa ai ocazia apoi sa inveti din propriile greseli.
Reply With Quote