View Single Post
Vechi 29.12.2010, 23:50:14
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de St Ocea Vezi mesajul
Dumneata n-ai observat ca la primul post sau la al doilea am declarat ca am intrat pe acest "sait" ca sa vad daca existe cineva ce ma poate convinge sa ma reintorc la "dumnezeu",
chiar m-a minunat faptul ca exista site la crestini ortodoxi, parca nu de mult preotii declarau calculatoarele si internetul ca lucruri satanistice.
Dar uite cum ipocrizia rasare.

Am putina minte sa nu cred in basme? sa-ti dau un exemplu concret, copiii numai cred in basme , nici in mos craciun sau iepurasul de pasti dupa o anumita varsta, da religa e ca o ciuma de numai scapi, te obliga sa traiesti in fantezii toata viata, drama aici e ca biserica declara ca-i adevar, n-am nimic contra povestilor bune, dar suntp ovesti, dar daca spun ca-s adevarate...
Sa-ti dau un exemplu si mai concret:
Cineva mi-a spus ca nu crede in mos craciun si ca crede in dumnezeu.
Si eu i-am replicat:
Desigur, cum sa crezi intr-un mosneag care duce cadouri la orice om de pe planeta simultan in aceeasi noapte, e o mare prostie, mai plauzibil ar fi ca cineva sa poata asculta toate mormaielile oamenilor de pe intreaga planeta, in acelasi timp.

Sunt curios cu ce fraza din "antologia ta- cu replici pentru cei ce intreaba si cerceteaza" ai dumneata, acum pentru mine.

O sa declari in continuare ca-s posedat de ceva inexistent, o sa ma faci prost in continuare?
Sau vei incepe sa-mi vorbesti frumos si sa-mi demonstrezi rational cu argumente solide ca m-am inselat.
Refuz sa ma cobor la acel nivel unde are dreptate cel ce are gura mai mare! ( sau arma, sau oastea, sau puterea, depinde de context)
Si aceeasi mentalitate de turma care o urasc la crestini, cica daca dai in biserica, dai in mnie, daca injuri pe iisus, ma injuri pe mine.

Nu-ti este cam rusine? Daca tot esti crestin respecta legile, si nu dori raul cuiva, si nu dori razbunare, sau furie! Asa a spus iisus, intoarce si celalalt obraz!
Apropo nu stiu, n-am de unde sa stiu, tu stii mai bine, esti invatat, nu ca mine cu "putina minte", a poruncit iisus si dumnezeu construiti peste 3.5 milioane de biserici?
Apostolii au avut nevoie de biserici sa imprastie vorba domnului?

Ps: St Ocea e anagramarea numelui meu, si denota ironia mea fata de religie, St e prescurtarea din limba engleza pentru sf, adica sfant, deci e saint Ocea, si se citeste "seint oușia"
mai stocea daca tu voiai cu adevarat un motiv de a te intoarce la Dumnezeu nu iti trebuie altul,ai fost la Cuvioasa Paraschieva sa vezi Ierusalimul Romanesc.pe urma vazind acea mare de oameni sa iti pui o intrebare de clasa a2a: ce e domnule cu acesti oameni veniti si de peste hotare chear, acestia asa multi e prosti? sau ii leaga ceva supranatural in mod deosebit.eu alin sunt un prost fiind-ca iubesc pe Dumnezeul cel viu si atotputernic dar oare si acea mare de oameni toti sunt ca mine?.ti -am citit toate postarile incepi sa te repeti ti-ai epuizat munitia probabil pe toti ii tratezi la fel nu vezi diferenta,sti de ce?ai venit cu capsa pusa[idei preconcepute]asa nu merge.eu iti recomand sa incepi o noua viata spirituala fara idei preconcepute si ai sa te minunezi cum va lucra Dumnezeu prin tine.DL.IIsus a venit in special pt.uni ca tine pacatosi si rai, de care sunt si eu alin, ce diferim unul de altul este ca eu ma straduiesc sa tin credinta cea dreapta,si sa nu cred in basme cum spui tu.caci totul Dumnezeu ne ofera gratuit pe tava,si spune prin psalmi lui David:luati si gustati sa vedeti ce bun este Domnul.ca tine au mai fost multi chear si apostolul pavel a fost prigonitorul crestinilor dar Domnul a facut din el cel mai iscusit apostol.sa nu crezi ca daca lupul vine in staulul oilor noastre va fi primit cu piine si sare,va fi primit cu ciumeaga si cu ceata de ciini nu pune problema obrazului care nu se intoarce la lupii cei rapitori aceasta se face cu alta ocazie.Domnul sa te lumineze caci ai niste ani potriviti a incepe a sluji Stapinului Ceresc nici nu visezi ce perspective poti avea,Dumnezeu nu are nevoie doar de ostasi batrini si bolnavi ci de tineret in special caci sunt puternici si pot sa duca lupta mult mai usor,de usor nu e usor dar nici greu nu e.la capatul drumului te asteapta cununa mostenirii imparatiei vesnice.Domnul sa aiba mila de sufletul tau.Amin
Reply With Quote