Citat:
Īn prealabil postat de redandrei90
Cu totii stim ca se practica de catre anumiti oameni "spiritismul" pentru a lua legatura cu cei ce au murit. Voi credeti asa ceva? Mie mi se pare o inventie, o prostie menita sa se scoata bani. Nu poti lua legatura cu un suflet daca te scremi tu un pic. Cel mai interesant este ca imi povestea bunica mea ca a asistat o data la o sedinta de siritism si persoana care a apelat la aceasta practica a intrat "in legatura" cu sotul ei si pur si simlu vorbeau despre lucruri e care le stiau numai ei... nu ar fi avut cum sa nimereasca vrajitoarea sau cum se numeste...
Acea persoana murise cu o boala de piele, si cand a intrat in corpul vrajitoarei se plangea ca nu mai suporta mancarimile si se tot scarpina, si vrajitoarea nu stia de ce a murit ca sa inventeze.. este chiar straniu
|
Nu stiu daca exista sau nu,dar clar e ca nu e nimic Dumnezeiesc si curat in povestile astea.Nu stiu cu ce entitati intra in contact si nici nu vreau sa stiu.:-)
Mi se pare macabru sa vrei sa vorbesti cu un mort la acest mod.Daca tot vrei sa ai contact cu cineva drag care a plecat de pe lumea asta, fa-o cu rugaciunea,cu gandul,cu inima.Nu apela la lucruri diavolesti ca apoi greu mai scapi de ele.