View Single Post
Vechi 30.12.2010, 01:21:29
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Iisus a existat.. Existenta lui este certificata si inregistrata si in Talmudul evreiesc.
D,a intrutotul de acord, mai putin minunile!...si asta nu ca asa cred EU(aspect fara importanta) ci pentru ca nu a fost consemnat de absolut NICI UN ISTORIC CONTEMPORAN cu Hristos sau cu Sfintii.

Prin asta ii raspund si ironiei simpatice a lui @Traditie.
Deci andrei-traditie, eu nu sunt consemnat pentru ca nu am batut nici un record Guiness la cit ma poate tine apa fara sa ma afund in ea asa cum ar fi facut Yeshua, fiul lui Iosif timplarul si Maria, femeie sarmana de la tara...ca daca o faceam, si mai ales impreuna cu inviere din morti a unor cunostinte, fii sigur ca vuia toata planeta!!! si POATE as fi pus si bazele unei noi religii: Ortodoxia-Pragamticus...dar din pacate( si sunt multe) legile restrictive ale vietuirii pe pamint nu-mi permit sa ma manifest in acest mod asa de neobisnuit-imposibil.
Iar de mintit eu NU MINT! ar fi un afront adus ONESTITATII MELE INTELECTUALE daca mi-as inchipui una si alta si as manipula lumea cu ceva la cere ei nu au participat, "minuni" pe care eu nu as putea sa le REPET, pe motiv ca nu ar mai fi fericiti cei care vad, SI astfel, necrezind ORBESTE si-ar pierde "trecerea la Dumnezeu"

Cum as putea eu sa il privesc pe Dumnezeu in ochi la Judecata cea Infricosatoare cind eu MINT ca fac minuni! tu realizezi acest lucru cutremurator!!!...ca doar nu sunt evreu ca unii care nu au nimic sfint! ..si care pentru bani si manipulare a maselor l-ar vinde si pe ta-su si pe ma-sa!

Last edited by andreicozia; 30.12.2010 at 01:24:18.
Reply With Quote