Citat:
În prealabil postat de redandrei90
Cu totii stim ca se practica de catre anumiti oameni "spiritismul" pentru a lua legatura cu cei ce au murit. Voi credeti asa ceva? Mie mi se pare o inventie, o prostie menita sa se scoata bani. Nu poti lua legatura cu un suflet daca te scremi tu un pic. Cel mai interesant este ca imi povestea bunica mea ca a asistat o data la o sedinta de siritism si persoana care a apelat la aceasta practica a intrat "in legatura" cu sotul ei si pur si simlu vorbeau despre lucruri e care le stiau numai ei... nu ar fi avut cum sa nimereasca vrajitoarea sau cum se numeste...
Acea persoana murise cu o boala de piele, si cand a intrat in corpul vrajitoarei se plangea ca nu mai suporta mancarimile si se tot scarpina, si vrajitoarea nu stia de ce a murit ca sa inventeze.. este chiar straniu
|
Exista acest gen de practici,insa pe de o parte numai crestineste nu este sa tulburi spiritele celor plecati,pentru ca majoritatea dintre ei se desprind de aceasta dimensiune terestra,iar in al doilea rand,parerea mea este ca la "intalnire" nu vin musai spiritele celor chemati,ci pot veni entitati de vibratie joasa,care pot citi efectiv din informatiile pe care le detine persoana care apeleaza la vrajitoare (sau chiar vrajitoarea o poate face daca este suficient de abila),iar daca intri in hora asta ...greu iesi,pentru ca,odata ce aceste entitati isi croiesc drum catre cineva nu se dau usor duse si doar cu multa rugaciune sincera,din suflet,pocainta,molifte etc poti sa scapi de ele.
Eu chiar spun ca nu merita jocul cu focul,iti poti nenoroci viata,sa ajungi pe muchia nebuniei si pentru ce,pentru cateva senzatii tari din sfera "paranormalului"?