View Single Post
Vechi 30.12.2010, 10:05:44
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de disbel Vezi mesajul
Nu. Ce îmi povestești tu mie și ce îți zic eu.

Dacă ar fi să mă iau dupa ce scrie în Biblie, și dacă faceai acea răzbunare era un lucru la fel de bun ca și abținerea, de ce? Pentru că TOT ce scrie în Biblie se contrazice singur, ți-am dat și citatele doar că le ignori că nu îți convine ce scrie acol.
Într-un citat zice fă aia, în alt citat zice nu fă același lucru descris în citatul anterior.

Înțelegi unde vreau să ajung? Nu există absolut un lucru din Biblie care să fie constant de la început până la sfârșit. Acum e bine să faci aia, acuma nu, acuma da, acuma nu. Toate lucurile spuse se contrazic singure, voi citiți/credeți doar ce vreți din Biblie.
Când ai citit ultima oară Biblia? Pe îndelete, nu săritul peste paragrafe și doar cărți care îți zic preoții să citești, ca nu cumva să dai de ceva ce nu îți convine.

in biblie nimic nu se contrazice ci totul se completeaza dar tu nu poti sa vezu ca ai solzii necredintei pe ochi.

Trebuie să fi sărit de pe fix, să citești Biblia și încă să mai ai credință, lucrurile descrise sunt absolut horifice, sunt inumane: genocid, sclavie, rasism, etc. Ce fel de dumnezeu promovează astfel de lucruri? Unul drept și iubitor cu siguranță nu.

Am mai ziso și am să o mai zic încă odată, dacă nu citeam Biblia, eram încă creștin, ironic nu? Informați-vă și voi mai bine, deschideți ochii, și analizați totul obiectiv și o să ajunge-ți la aceași concluzie.
Nici eu nu m-am simțit bine când am realizat toate aceste lucruri, când propria mea credință era călcată în picioare chiar de Biblie. La fel vă simțiți și voi acum, sunteți revoltați că cineva îndrăznește să vă pună credința la îndoială, adică eu. Nu vă cer să mă credeți pe mine, convingețivă singuri, dovada este chiar în fața voastră.
Atâta timp cât nu îndrăzniți să puneți întrebări, să gândiți critic, o să stați toata viața cu capul plecat doar pentru că învățătura e ceva tabu și nu ai voie să pui la îndoială.

Ce fel de dumnezeu impune frica ca să aveți credință în el? Faceți aia aia aia mergeți în iad. Dacu nu faceți aia aia aia mergeți în iad.

Folosițivă rațiunea!

(Nu am nimic împotriva religiei/credințelor unei persoane atâta timp cât acea persoană nu își impune acele credințe asupra altor persoane, și nu ia decizii care pot afecta societatea și persoanele din jur, bazate pe acea credință.)
ba disbel cine vrea sa impuna ceva este distinsa si inatacabila-ti persoana un lucru ce ar trebui sa sti esti prea semet si acoperit de intuneric,locuiesti intr-o scorbura de unde scoti capul si zbieri in gura mare:ba hai ca va spun eu adevarul.ei tu esti prea neinsemnat in comparatie cu Dumnezeul cel Necuprins la care cuvintele sunt neputincioase sa il exprime,si sa-l cuprinda.disbelica firicel de praf, vezi cine esti?.referitor la scriptura sunt milioane de credinciosi pe care ii ignori venind cu ratiunea ta de doi lei si cinci zeci,biblia este cartea cartilor si se citeste "DUHOVNICESTE" ADICA CU DUHUL.este Cuvintul lui Dumnezeu si scrie acolo:va trece Cerul si pamintul dar cuvintul va ramine Vesnic.tu cu mintea ta semeata si plin de fumuri poti sa pricepi acest lucru?.DUMNEZEU ne vorbeste prin sf.scriptura dar glasul sau uni ca tine nu-l aud te-ai inchis in carapacea ta si mai spui ca esti liber.scriptura spune ca sunt doi domni la care poti slujii: la Dumnezeu si lui mamona ia spune dupa logica ta daca lui Dumnezeu nu-i slujesti ti-a mai ramas ce a fost aruncat din cer adica: luciferius pacalitorul.alta sansa nu ai.hai sa iti mai spun una,aici esti pe forum crestin ortodox[vezi stinga sus]tu ai venit la noi sa impui necredinta ta si nu invers,poti sta linistit pe forumul ateilor nu am sa te deranjez1000de ani.scriptura spune:Nebunul spune in mintea lui ca nu exista Dumnezeu,dar tot scriptura spune:inceputul intelepciunii este FRICA de Dumnezeu.tot aceleasi povesti la avem cu toti ateii cei ce se cred intelepti dar le lipseste intelepciunea care vine si odata cu anii.

in biblie nimic nu se contrazice ci se completeaza dar tu ai solzii necredintei pe ochi si nu poti sa vezi ca un neputincios.

Last edited by mihaila_alin; 30.12.2010 at 10:14:27.
Reply With Quote