Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin
auzi tu vrei sa lovesti in dreapta si in stinga si toti deodata sa iti intoarca si celalalt obraz sa vada ce maestru esti tu in aplicarea pedepselor unor oameni ce nu ti-au facut nici un rau ci singura lor vina este faptul ca ei vor din tot sufletul sa creada si sa multumeasca pentru binefacerile primite de la un Dumnezeu ce voi nu il puteti intelege cit este de bun si de ingaduitor cu toata planeta.intr-o anumita imprejurare eu am primit o palma la care nu am reactionat nici cum si i-am spus celuia cu darul ca nu vreau sa pierd tot ce am acumulat in ultimul timp doar de dragul razbunarii caci 'razbunarea nu-i a noastra'Invatatorul meu mi-a spus sa intorc si celalalt obraz la care s-a rusinat duhul ce-l stapinea si nu a mai repetat lovitura.amu esti multumit?sperai sa nu o auzi pe asta.sau poate spui ca mint,dar erau multi asistenti de fata,acest lucru sa uitat repede caci nu exista in firea omului, dar de ii trageam vrio doua si peste20de ani se povestea de bataie.ala bala portocala ce parere ai?mai noi crestinii nu suntem laudarosi,si nu ne place sa spunem lucruri din acestea fiind-ca suntem smeriti dar uite ca vin ispititori ca voi si omul nu poate sa taca pina la urma,si isi face rau singur.
|
Tu= toti crestinii=Fals
Tu=tu=cazul tau exceptional=Adevarat
Poate spui adevarul, dar de ce dumnezeu l-a creat pe om cu firea de autoaprare, practic religia ta si a voastra contrazice firii umane. adica daca cineva ma ataca eu ma apar. Asta face orice "crestin". O palma nu-i nimic sa stii, mare lucru. Sa-ti dau eu un pumn sanatos sau sa-ti fur tot ce ai in casa, atunci ai intoarce obrazul si mi-ai cere sa te mai fur odata?
Nu cred, ai chema politia, petnru ca este firea umana.
Uite de asta nu pot crede in religia voastra, petnru ca se contravine cu firea oricarui om, sanatos la tartacuta.
Sa-ti dau o veste de ultimim mileniu, majoritatea se crestineaza pentru ca ca la varsta de o luna sau doua luni , sub un an, nu prea au cum sa alega, nu au vointa proprie, doar parintii hotarasc. Si faptul ca atunci cand ajung spre maturitate si toata viata raman "crestini" e pentru ca crestinismul promite viata vesnica; ia gandeste-te ce-ai alege? o viata de muritor simplu sau o viata eterna in fericire? Ar trebui sa fii prost sa refuzi.
Dar unii care chiar isi pun problema, ma dar daca-i pacaleala? N-au tupeul s-o zica, pur si simplu, in trecut le era frica sa se leapada de religia care le-a fost impusa cu forta, fara voia lor, petnru ca vor fi crucificati, arsi pe rug, batuti , cu pietre, chiar si in ziua de azi, te poti trezi intr-un sant plin cu vanatai, doarp entru ca refuzi sa faci parte din "gandirea turmei".
Asadar majoritatea crestinilor, pur si simplu sunt dominati de un "elixir" sau "cocktail" din ignoranta, frica, teroare si superstitie.
Am o intrebare, dar sunt sigur ca nu-mi vei raspunde la eap entru ca nu stii cum sa raspunzi.
Nu sep oate sa fim botezati la varsta de 18 ani? Adica la maturitateal egala?
Sa vedem atunci cati de buna voie si nesiliti de nimeni se alatura crestinismului.
Pai daca de la varsta de un an nu sunt bombardati si indirect obligati sa tina cu o religie, logic ca i se vor parea la majoritatea, ilogic, sa tina cu o religie, pentru ca nu-i vad rostul.
De ce avem nevoie de peste 3.5 milioane de biserici si catedrale pentru a raspandi cuvantul domnului?
Cu acele sute de miliarde de euro, n-am fi putut eradica foamea din Africa? n-am fi putut construi scoli, spitale,etc, pe scurt ceva folositor umanitatii???
Nu ma plang! Nimanui nu ma plang, dar am pus aceasta intrebare sa-ti arat ca bisericile sunt masini de facut bani si nimic mai mult. Nu sunt vu nimic mai presus decat cazinourile.
De fapt imi retrag cuvintele, cazinourile cel putin spun adevarul pe fata ca fura bani si ca fac bani. Da bisericile ascund asta cu minciuni miselesti.
Am o intrebare, n-am mai spus-o , dar o repet: De ce avem nevoie de biserici? Nu mi-e de ajuns biblia si o carte cu rugaciuni? sau dumnezeu poate fi auzit si simtit doar intr-o biserica? Adica daca ma rog in casa mea e degeaba?
Vedeti, vedeti? Cum sunteti prinsi flagrant asupra faptului, si tot nu vreti sa admiteti, si cei ca tine tto nu vor sa deschida ochii.
Tu crezi ca bisericile acestea sa construiesc din rugaciuni si fericire?
Cu bani domnule, cu bani.
Cu ochii dracului, cum ii spun preotii sau sigur vei spune ca nu preotii au zis aceasta.
dumnezeu e atotputernic, atotstiutor, atotvazator, dar pac, nu stie sa se descurce cu banii, II TREBUIE BANI!
Gandeste-te 5 secunde, atata iti cer!
Relgia inghite anual miliarde si milarde, nu plateste taxe, si intotdeauna mai are nevoie de ceva in plus.
si te mai miri de ce sunt multe cartiere sarace si mizerii in lume, unde se gasesc zeci de biserici de zeci de milioane de euro. si toti n-au cem anca, da au biserica. Nu-i frumoasa viata?
Gatam -am saturat sa-ti umilesc credinta, ti-am demonstrat prin nenumarate exemple, defectele credintei tale, tu negi, nu-i vina ta, ai fost corupt inca de la varsta de nici un an, si inca esti corupt.
Stii ce mi-am dorit de craciun? De 2 ani incoace?
Ca macar un an, bisericile,scitele, maanstirile,catedralele, etc sa nu mai primeasca bani de la stat, adica din banii oamenilor care platesc taxe si impozite.
am cerut prea mult nu?