View Single Post
Vechi 30.12.2010, 11:34:04
macsim
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
sunt de acord cu tine. oamenii au descoperit ca au nevoie sa creada in ceva.aceasta necesitate a aparut in epoca primitiva. cauta pariul lui Pascal pe google, mi-e lene sa scriu :)
Goethe a spus despre Isus: "Daca Divinul a aparut vreodata pe pamant, aceasta s-a intamplat in persoana lui Isus Cristos."

Aleksandr Soljenitin, probabil unul dintre cele mai mari genii literare ale veacului trecut, povesteste despre credinta lui in Isus Cristos si cum un doctor evreu l-a castigat pentru Cristos in perioada in care a fost in Gulag.

Tolstoi si Dostoevsky au descris lucrarea Duhului Sfant in vietile lor.

Ambrose Fleming, cel mai remercabil om de stiinta al Angliei, profesor emerit in inginerie electrica: "Nu exista nimic in Biblie care sa creeze probleme, pentru un om de stiinta, in cea ce priveste persoana lui Cristos."

Dr. Dmitri A. Kuznetsov, un biochimist cu 3 doctorate, cu premii in stiinta, a scris un articol despre stiinta fara ateism si a vorbit despre credinta lui in Isus Cristos.

Karl Barth, "marele ganditor elvetian" :" Isus ma iubeste. Acest lucru il stiu."

Charles Malek, fost presedinte ONU: " Trebuie sa eliminam diviziunea dintre Cristos si univers, dintre intelect si credinta."

etc...

Imi este dificil sa cred, in astfel de circumstante, ca Dumnezeu are de-a face numai cu negura primitivismului ...
Reply With Quote