View Single Post
Vechi 30.12.2010, 11:51:07
St Ocea St Ocea is offline
Banned

Data înregistrării: 27.12.2010
Locație: cica in Iasi
Religia: Ortodox
Implicit Asa XXIII

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
scriptura spune:dupa a doua si a treia mustrare sa imi fiti un fariseu si un vames,convorbirile noastre sunt la final v-am suportat destul nu sa prins nimica de voi precum apa de gisca si sa nu uitati caci la judecata de apoi care negresit va fi, eu am sa fiu de fata ca martor al acuzarii, probabil.

adios muciacios muciaciacios muciacios mucios.
ne intilnim in vesnicie probabil in tabere diferite precum ni-e si credinta,hai ca vine revelionul.
De ce estiasa sigur ca ajungi tu in rai? ti-a vorbit el?
Sau esti asa arogant incat crezi ca deja ai loc rezervat? nu voi ziceati incurcate-s caile domnului?
Poate voi chiar eu cel te biciueste in iad.
Nu-ti fa griji cel rau are nevoie de armata cat mai mare sa cucereasca raiul , n-o sa-i tina in chinuri pe cei ce vor sa i se alature campaniei sale.
Ar fi ca o razbunare ca dumnezeu e prea incompetent sa-si arate muianul lam ine si sa-mi spuna ca exista nici atata nu poate.
Desigur ca in lupta cea mare o sa gasesc punctul cel slab al celui rau il voi distruge si tto eu voi fi erou. ( raul e creatia lui dumnezeu, deci raul nu e perfectiunea intruchipata, deci poate fi distrus.)

Aceasta varianta de mai sus va fi valabila doar daca ar exista basmul dumneavoastra dintre bine si rau.
Reply With Quote