si si
Cei care vrobesc cu spiritele sunt de 2 feluri: fie psihologi foarte buni care stiu sa te citeasca si apoi sa te manipuleze, fie oameni care in mod constient sau inconstient lucreaza cu demonii.
Pe cand cei care stiu sa se joace cu mintea scot informatii de la tine, ceilalti le afla de la diavoli care le soptesc detalii despre cel mort.
Oricare din cele doua variante mi se par periculoase, si oarecum josnice. E ca si cum i-ai spune la Dumnezeu ca nu ai incredere in El, si preferi sa te temi de niste artificii care iti ofera adrenalina.
Cei morti aud rugaciunile noastre, au nevoie de ele, dar de trimis mesaje o fac doar in cazuri foarte, foarte exceptionale, si intr-un mod delicat si subtil, nu cum vezi prin filme ca misca mobila, si se face frig in casa sau alte minuni de genul.
Aceia care zdroncane oale prin casa si tropaie noaptea sunt fie niste soricei amarati fie niste dracusori care vor sa ne sperie. Insa raspunsul ca sa scapi de ei, nu e spiritismul sau magia, ci pocatinta prin Spovedanie, Sfestania casei si schimbarea modului de viata, prin incercarea de a fi mai bun si mai aproape de Dumnezeu.