View Single Post
Vechi 30.12.2010, 19:21:21
joshoo joshoo is offline
Banned

Data înregistrării: 31.10.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de redandrei90 Vezi mesajul
Cu totii stim ca se practica de catre anumiti oameni "spiritismul" pentru a lua legatura cu cei ce au murit. Voi credeti asa ceva? Mie mi se pare o inventie, o prostie menita sa se scoata bani. Nu poti lua legatura cu un suflet daca te scremi tu un pic. Cel mai interesant este ca imi povestea bunica mea ca a asistat o data la o sedinta de siritism si persoana care a apelat la aceasta practica a intrat "in legatura" cu sotul ei si pur si simlu vorbeau despre lucruri e care le stiau numai ei... nu ar fi avut cum sa nimereasca vrajitoarea sau cum se numeste...
Acea persoana murise cu o boala de piele, si cand a intrat in corpul vrajitoarei se plangea ca nu mai suporta mancarimile si se tot scarpina, si vrajitoarea nu stia de ce a murit ca sa inventeze.. este chiar straniu
Da exista!Am avut de aface cu asmenea contacte ale unor spirite fara sa fac ceva.Practicile de acest gen sunt foate periculoase mai ales ca nu sti ce entitate ai contactat si cu ce spirit vorbesti,e adevarat ca pot fi chiar si demoni.Nu recomand nimanui sa practice asa ceva pentru ca poti fi posedat de spiritul pe care il chemi daca nu sti cum sa te protejezi.
Reply With Quote