View Single Post
Vechi 30.12.2010, 22:29:18
Adrinskaia Adrinskaia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Tocmai aveam o nelamurire referitoare la un interviu cu parintele Arsenie Papacioc, care nu se aude prea bine si in care spunea despre un monah care pentru faptul ca nu i-a luat apararea Lui Hristos, s-a considerat aceasta drept lepadare de Hristos si venise balaurul peste el, dar tot nu am priceput situatia in care era mai exact...

In cartea Vindecarea arborelui genealogic, doctorul Kenneth Mc All ajunge sa se ocupe de cazuri de psihiatrie, si are un copil grav afectat de faptul ca tatal sau tinea in casa niste carti legate de spiritism, mediumuri si dealtfel avea si o prietenie cu o astfel de persoana si credea in asa ceva. Pentru ca tatal a refuzat sa arda acele carti si sa renunte la acea credinta, doctorul a plecat, dar copilul a avut crize mai grave, dupa care probabil ca si datorita rugaciunilor comunitatii crestine din care facea parte doctorul, tatal a fost dispus sa renunte la credinta vatamatoare.

Iar eu dupa ce am citit toate acestea si m-am gandit nitel, am cautat toate cartile de prin cotloanele casei mai vatamatoare, intrebandu-ma daca nu cumva chiar am citit dandumi-le mama inaintea unor perioade de trista amintire-unele dintre ele, si le-am dat intrebandu-ma insa de ce oare nu sunt notate efectele lor nocive, pentru ca totusi...curiozitatea, una, alta tot ajung sa i impinga pe unii sa le cerceteze si n-au habar in ce se baga...
Reply With Quote