Subiect: derutat
View Single Post
Vechi 31.12.2010, 18:14:01
Heurtebise Heurtebise is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Normal? Ti se pare normal ca un tata sa-si ofere fiicele virgine, virtute la mare pret in crestinism si ochii celui de sus? Ce-i drept ca se culca cu fiicele sale mai tarziu dar pana la asemenea idee "normala" nu venise vorba despre sex in acest pasaj, ci pare mai degraba o curiozitate a gloatei. Tinand cont ca homosexualii sunt discriminati pe baza acestui citat interpretat convenabil autorul putea fi ceva mai explicit. Oricum mi se pare interesant ca va zboara mintea la asemenea interpretari :D Eu tinand cont de faptul ca traiesc intr-o societate in cre gura lumii este mult mai importanta decat gura ratiunii m-as fi gandit ca pur si simplu mahalaua vrea sa stie cine sunt musafirii.

''Tinand cont ca homosexualii sunt discriminati pe baza acestui citat interpretat convenabil autorul putea fi ceva mai explicit. Oricum mi se pare interesant ca va zboara mintea la asemenea interpretari :D Eu tinand cont de faptul ca traiesc intr-o societate in cre gura lumii este mult mai importanta decat gura ratiunii m-as fi gandit ca pur si simplu mahalaua vrea sa stie cine sunt musafirii.[/quote]''

Tu vorbesti serios? Te asteptai ca Moise sa iti dea detalii grosiere despre sodomie? Cred ca in viata ta nu ai citit o carte straveche de vreme ce spui asemenea prostii sau poate ca nimeni nu te-a invatat ce inseamna ''contextualizare''. ''A cunoaste femeia sau barbatul'' insemna atunci a avea legaturi sexuale cu femeia sau cu barbatul; si asta nu e interpretarea mea, ci e interpretarea tuturor oamenilor care studiaza religia sau literatura; vad bine ca nu esti un religios dar m-am gandit ca poate macar literatura bogata din Vechiul Testament(literatura din care s-au inspirat o groaza de artisti) te-ar putea interesa putin. Cand ai sa mergi la Louvre si ai sa vezi toate tablourile de inspiratie biblica-inclusiv distrugerea cetatilor despre care e vorba- sa tii minte de la mine ca barbatii aceia nu erau doar ''curiosi'' sa afle cine erau musafirii, ci voiau sa-i cunoasca asa cum ti-au explicat si ceilalti utilizatori.
Reply With Quote