Citat:
În prealabil postat de MihaiMihai
Am si eu o mare intrebare. Vreau sa imi pun cerce in ureche si ma tot cert cu mama si cu mine insumi pentru ca se zice ca este pacat.
Am gasit pe net diferite raspunsuri dar tot nu am ajuns la concluzia ca este asa mare pacat, totusi simt ca este un pacat...daca ma intelegeti. Dar ma tot bantuie faptul ca este un pacat mic si ca am credinta in Dumnezeu si sunt multe alte reguli care incerc sa nu le incalc, astfel el va fi iertat...
Cum ma sfatuiti?
|
In timp ce pentru femei este valabila moda si aspectul Vechiului Testament ,pentru barbati este un pic neclar...caci inca nu am vazut(cu exceptia calugarilor)barbati care se sa poarte dupa moda si aspectul lui Iisus,in panze de in si sandale,barba si par lung!
Pe tine Mihai,ce te indeamna sa porti cercel?Faptul ca prietenii si colegii tai si-au pus si sunt mai"cool",mai populari,au succes?Sau urmezi stilul unui personaj din media pe care-l admiri?Stiu si eu cum este adolescenta,caci si eu am avut parte de asta:)
Am un mic sfat pe care ti-l dau si care as fi dorit sa m-i se dea si mie in adolescenta,cand nu intelegeam ce se intampla in jurul meu:
Iti dau cuvantul meu ca si tu vei fi observat,admirat si foarte popular daca iti vei da silinta sa-ti cultivi acele caracteristici pozitive care-i fac pe cei mai neinsemnati indivizi,eroii cercurilor sau societatii lor.Fii bun,milos,atent,prietenos,drept,sincer,o persoana pe care familia si prietenii sai se pot baza si nu uita legatura pe care o ai cu Dumnezeu!
Impodobeste-ti caracterul cu podoabe ,nu fizicul!