Subiect: singura in doi.
View Single Post
Vechi 14.06.2007, 23:56:06
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Lilia, toate parerile mele de rau, nu sunt in locul tau si sunt de acord ca nu se compara starea pe care o ai tu cu ce simt eu acum. Dar pot face o afirmatie obiectiva: ceva tot se va intimpla - si asta dupa cata putere mai ai sa rezisti sau nu, dupa cata vointa ai in ceea ce alegi sa faci incluzand si faptul ca Dumnezeu nu te va lasa sa inebunesti, ci doar te trece printr-o proba de foc ca sa zic asa.
Iar acum o parere de a mea subiectiva: daca tot ai ajuns pana aici si totusi te-ai "calit" prin modul asta de viata, o idee buna zic eu ca ar fi sa ramai tot cu el, pentru ca intr-un fel sau altul orice ai face de acum incolo fericirea aceea pe care o doreai nu o vei mai avea pentru ca ai alta varsta acum, percepi altfel acum viata, dar daca insa nu poti incearca sa mai iei legatura si cu acel individ ca sa mai ai si "ferestre de respiratie temporar".
Apropo de faza cu barbatul pe care l-ai cunoscut, vreau sa-ti zic ceva: este posibil ca acel barbat sa te simpatizeze doar pe tine si atat, dar nu si pe copil.
Si nu in ultimul rand gandeste-te ca daca iti vei duce aici crucea doar vremelnic, dupa
ce vei muri vei avea fericire vesnica. Nu uita ca mare poate fi rasplata ta in CERURI!
Reply With Quote