Citat:
Īn prealabil postat de ap2010
Biserica Ortodoxa nu poate si nici nu are motiv sa fie anexa a puterii politice.
|
+++ +++ +++ +++
Bine ai spus si eu spun si am mai spuso ca Biserica Lui Hristos nici portile iadului no vor biruio , Pentru ca este Biserica lui Hristos si el sa dat Pe Sine jertfa rascumparari ei pentru ia si pentru cei ce urmeza Lui nu lumii.
Insa pentru ca unii Inteleg sa se comporte ca si stapIni si se si sue pe trptele care nu Sunt ale lor ce ale ADEVARATULUI JUDECATOR si StapIn nu Inseam,na ca ei nu sunt slujile puterilor veacului acestuia si nu toti Insa sa nu exageram cInd spunem ca Biserica nu este supusa stapInitorilor acestui veac cofundInd Biserica cu acei care se erijaza In Urmasi Lui Hristos si ai Sf. Apostoli ai Lui HRISTOS.
Acestia au un scop ne Inteles De ei si de mai multi dintre noi pentru ca asa sunt vremurile , nu ma intelegti gresit nu sint decIt un Verme si un mare pacatos care ma tIrasc prin mcirla acstui veac , si caut sa fac binele Insa CInd ma trezesc din entuziasmul cu care ma avInt ma Intristez vazInd ca am facut un rau mai mare de cIt era , Nimeni nu are voie sa judece Biserica Lui Hristos DcIt EL care a creato si ia dat Fiinta , Insa pentru ca uni din care au jurat sa slujeasca LUI HRISTOS SI SFINTEI BISERICI,,LUI " si iubiri aproapelui, sunt asa cum sunt vor da socoteala In Fata Marelui Judecator Hristos, A nu se Intelege ca acestia sunt BISERICA ei sunt acei slujitori lumesti VINZATORI ai LUI HRISTOS SI AI BISERICI LUI mai rai ca IUDA, si vor rapunde de acestea la vremea cuvenita , asa ca ei sa nu se Erijeze In pastori turmei lui HRISTOS si ai Biserici ce mai bine sa se cerceteze si cIt mai este timp sa se Indrepte dupa porunca MIntuitorului ca timpul este la apus si la intuneric nu se pote omul spala ca nu se vede dac sa spalat bine su a mai ramas pe el murdarii si pacate lunestii :
PreasfInta Maica Roagal pe Domnul Milei pe care lai nascut sa se Indure de noi sa nu ne pedepseasca dupa multimea faradelegilor noastre si nici sa nu ne lase orfani de Pastorii Buni si Duhovnicesti care Urmeaza voi si Pruncilor Lui si slujesc dupa Adevar si dreptate In SF si INDUMNEZEITA BISERICA ORTODOXA cea drept maritoare amin amin amin
+++ +++ +++ +++