Subiect: Vopsitul parului
View Single Post
Vechi 02.01.2011, 06:25:07
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Deseori ma intalnesc la coafor cu preoteasa..sotia duhovnicului meu...Se aranjeaza la par,dar credinta NIMENI nu i-o ia!
Aha,destul de interesant...Si duhovnicul tau ce te sfatuieste in legatura cu parul?Aceeasi reactie cu chinurile vesnice in iad(care pentru nevasta-sa nu se aplica)sau e mai relaxat?
De altfel,din experienta mea cu duhovnicii...niciunul nu m-a amentinat cu chinurile vesnice doar pt ca vin cu parul vopsit in biserica,iar de mers coafata si machiata la biserica,nici nu se pune problema!Un singur sfat mi-au dat cu blandete,ca ar fi bine sa-mi acopar capul cu o esarfa,batic ceva...ceea ce nu ma deranjeaza absolut deloc in biserica!

Noi cei din lume,trebuie sa fim echilibrati intre felul cum functionam in societate fara a uita insa si de datoria spirituala de a ne impodobi sufleteste si a nu exagera cu aspectul fizic,grandomania si aroganta.Insa nu cred ca am putea functiona in acelasi mod sobru ca si in viata monahala,cu capul acoperit la serviciu...

Cat despre modelul Udrea nu stiu ce sa zic...am vazut si femei cu functii publice la care primeaza atitudinea profesionala si care fascineaza prin nobletea discursului si sclipirea de spirit pe care o au,nu impopotonarea cu haine sexy,pantofi scumpi,obiecte sclipicioase,sprancene desenate si coafuri pompoase! Serviciul public nu este sinonim cu concursul de frumusete!!!
Iar "impecabil" nu este sinonim cu exagerarea si cu sexualizarea tinutei,prin impecabil se intelege curatenia exterioara,postura ferma si haine adecvate masurei tale,nici prea stramte nici prea lalai.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Last edited by Yasmina; 02.01.2011 at 06:39:40.
Reply With Quote