Citat:
În prealabil postat de St Ocea
Repet, de ce, ce-ar spune religia, e mai presus decat tot acest sistem de minciuni? Cu ce se deosebeste religia fta minciuni? Tu si toti de teapa ta, luati religia ca pe un adevar, din prima, pur si implu ca asa ati fost corupti de mici cu aceasta idee. Si orice idee noua fie adevarata sau nu, contrara relgiei, voi o atacati vehement, fara a calcula si decide obiectiv si limpede.
Te-ai dat singur de gol cu tot cu relgia ta cu tot.
Religia este o minciuna, poate cea ai mare minciuna facuta de om, si voi de la varsta de sub un an luati contact cu ceasta minciuna, si continuati sa traiti in ea. Cum scrie mai sus nu conteaza ca se dezminte, faptul e deja consumat!
De ce n-ar fi la fel?Oare?
Tu, acest tip de ai sus care ai adus citatul sau, si cei c tine, va simtitti amenintata ideea. pentru ca acesti initiatori, sunt contrari minciunei actuale, si vor o idee noua, deocamdata este adevarata, si a fost nedemontrata ca a fi nedevarata, doar de cei subiectivi, adica religiosii.
Asa cum ïngerul electronic"respandeste o idee, e tot o minciuna, sa fim seriosi, ei tot asa folosesc mass-media.
Apropo faci o maRE TAMPITA GRESEALA!
Acest film din doa parti n-a aparut pe pelicule NICIODTA!
A fost banat oriunde, nu i s-a dat nicio sansa, doar pe internet.
Pai daca e falsa ideea lor, de ce sa-ti fie frica? doar oamenii vor estinge adevarul de fals.
si-si vor pastra credinta in dumnezeu?Sau a fot banat si obnscurizat pentru ca da adevaruri socante?
Filme ca ingerul electronic, care pupa in spate religia, au primit toata eatentia.
Faptul ca noile idei fie ele false sau adevarate, nu primesc nicio sansa, demonstreaza frica sefilor ,ca populatia se va destepta.
Tu frte draga pupa-n spate relgia in continuare.
Te rog frumos o secunda din viata ta, sa un te gandesti ca tot ce ti s- spus e o minciuna, iti doresc sa mori, sa vezi ca nu exista niic, si dupa o zi sa reinvii prin tehnici medicale.
Ca apoi sa-ti spun ca n-ai avut dreptate.
|
Nu stiu Sorine daca mai citesti asta, am vazut ca esti banat, nu te contactez pe Id ca e inutil. Dar un singur cuvant iti mai spun: am fost atee pana la 18 ani deci nu am fost crestina de la un an.
Eu nu iti doresc sa mori ca sa revii prin tehnici medicale, pentru ca atunci cand e vorba de viata unui om nu ma bazez decat pe Dumnezeu, ca tehnica uneori da gres. E suficient sa fie o pana de curent atunci.
Iar cu dreptatea iti spun asa: candva, de mult, atunci, la 18 ani ai mei, tatal meu comunist a fost in moarte clinica 5 zile. Si cand nimic nu mai era de facut, cand trupul lui a fost dus in anticamera mortii, acolo unde sunt scosi cei ce mor si preluati spre morga, pe un carucior rece, tatal meu si-a revenit in bocetele unei alte persoane ce isi plangea mortul sau, ce sedea alaturi de tatal meu. A gemut, a deschis ochii, a vazut un cearceaf alb pe fata si o femeie ingrozita care urla, ca un mort geme.
Peste o saptamana l-am intrebat: ce stii? ce iti amintesti? si mi-a spus doar atat: eu am Dumnezeul meu care ma iubeste. Si atunci l-am crezut. Am vazut adevarul in ochii lui.
Dumnezeu sa fie cu tine chiar daca tu nu vrei.