Citat:
În prealabil postat de colaps
Dar ce spune Mântuitorul e relevant pentru voi?
Matei 5:19 - �Deci, cel ce va strica una din aceste porunci, foarte mici, și va învăța așa pe oameni, foarte mic se va chema în împărăția cerurilor�
Dar de Sfântul Apostol Pavel? Galateni 1:8 - �Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o - să fie anatema!�
Sau nici de Hristos nu mai ascultați și nici de Sfântul Apostol, ci doar de maestrul vostru, papa ?
|
Pentru noi e relevant ce spune mintuitorul nostru Isus Cristos. Si dupa cum, dupa vreo 10 pagini in care ati aruncat cu pietre NU ATI ADUS NICI UN ARGUMENT CA AR FI BLASFEMIE ceea ce ati aratat in aceste imagini, tot asa nu veti reusi sa ne aduceti nici un argument ca noi incalcam ceea ce a spus Isus.La ce v-a folosit toata aceasta comparatie? Ca sa va demonstrati ca sinteti mai buni si sa va umpleti de mindrie? La ce v-au folosit minciunile pe care le-ati aruncat asupra Bisericii Catolice? Nu stiu, insa stiu in schimb la ce le-a folosit catolicilor din acele fotografii:
"11. Fericiți veți fi voi când vă vor ocărî și vă vor prigoni și vor zice tot cuvântul rău împotriva voastră, mințind din pricina Mea.
12. Bucurați-vă și vă veseliți, că plata voastră multă este în ceruri, că așa au prigonit pe proorocii cei dinainte de voi. " Matei 5.11,12