View Single Post
Vechi 02.01.2011, 19:18:31
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Pentru noi e relevant ce spune mintuitorul nostru Isus Cristos. Si dupa cum, dupa vreo 10 pagini in care ati aruncat cu pietre NU ATI ADUS NICI UN ARGUMENT CA AR FI BLASFEMIE ceea ce ati aratat in aceste imagini, tot asa nu veti reusi sa ne aduceti nici un argument ca noi incalcam ceea ce a spus Isus.La ce v-a folosit toata aceasta comparatie? Ca sa va demonstrati ca sinteti mai buni si sa va umpleti de mindrie? La ce v-au folosit minciunile pe care le-ati aruncat asupra Bisericii Catolice? Nu stiu, insa stiu in schimb la ce le-a folosit catolicilor din acele fotografii:

"11. Fericiți veți fi voi când vă vor ocărî și vă vor prigoni și vor zice tot cuvântul rău împotriva voastră, mințind din pricina Mea.
12. Bucurați-vă și vă veseliți, că plata voastră multă este în ceruri, că așa au prigonit pe proorocii cei dinainte de voi. " Matei 5.11,12
Nici nu trebuie vreun argument altul decât pozele în sine. Doar un orb nu ar vedea blasfemia.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote