De cand l-am descoperit pe Sf Nectarie si asta nu demult timp, ma rog pentru orice problema cat de mica o fi ea sa ma ajute, nu doar atunci cand am mare nevoie de ajutor si simt ca mereu este cu mine.
De exemplu o minune care a facut-o Sf Nectarie, Sf Parascheva, Sf Xenia, Sf Mina este urmatoarea: am o sensibilitate pe partea dreapta si la orice curent ma doare urechea si mi se umfla o masea care desi e curatata si imbracata a ramas mai sensibila iar daca atunci cand se face abces nu cedeaza cu antibiotic sigur mi-o scoate ceea ce ar insemna sa-mi pun si dintii alaturati si acest lucru implica stres, bani, durere si nimeni nu-s doreste acest lucru...iar in decembrie iar mi s-a umflat maseaua, am luat antibiotic si mi-a cedat dar nu de tot,a ramas un pic umflata gingia si oricat de mult apasam la periaj nu iesea nimic si atunci in rugaciunile mele pe langa alte cerinte am cerut si vindecarea maselei ca sa nu ajung sa mi-o scoata si ce credeti la periaj a inceput sa iasa infectia si in cateva zile s-a desumflat complet...poate pt oricine altcineva e un lucru banal dar pt mine e ceva important, ca am scapat de o problema care putea deveni mult mai serioasa. Multumesc Sf Nectarie, Sf Parascheva, Sf Xenia si Sf Mina pentru mijlocirea la Domnul si ajutorul pe care mi-l dati in fiecare zi.
|