View Single Post
Vechi 03.01.2011, 06:01:54
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
subscriu. si mie imi place sa urmaresc ce scrie mihailt. si sper ca lui anna21 (scuze ca e un dativ cam tras de par, se intelege cauza) sa nu i se mai "puna pata" pe bietul om. sau pe altii. adica sa nu mai catalogheze userii asa hodoronc-tronc, dupa bunul plac si in lipsa de ocupatie, probabil.
1.NU l-am catalogat
2.consider ca atunci cand cineva posteaza lucruri neadevarate, neadecvate sau stupide este fie neinformat, fie rau intentionat, fie prost.
Evident ca am crezut ca mihailt este neinformat (vezi prima postare), dar daca el raspunde prin atac la persoana.. Hmmm poate ca l-am inteles gresit.
Contrar parerii unora NU am nimic impotriva lui mihailt, dar sunt dezamagita de reactia lui, de insistentele lui pe o tema minora si neinteresanta (numele meu)... Mi se pare trist.
Adica nici un argument ad hominem NU poate sustine, NU conteaza, important este ca incearca sa recurga la asa ceva, asta conteaza.
Ca mie nu-mi face rau, dar caracterul ti-l deformezi cu fiecare obisnuinta de acest fel.
Deci sa fie sanatos,mi-e total indiferent ca alege sa creada in .. ce o crede.
Repet: vina mea ca nu citesc oamenii si ma bag sa ajut unde omul nu vrea sa cunoasca, de fapt.
Reply With Quote