Subiect: Vopsitul parului
View Single Post
Vechi 03.01.2011, 13:32:46
IOLANDA IOLANDA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.03.2010
Locație: Romania
Religia: Ortodox
De fapt chiar nu ma asteptam sa fiu inteleasa ......nu am vrut sa-mi minimalizez "pacatosenia".,pentru ca stiu sa-mi recunosc pacatele in fata lui Dumnezeu si chiar incerc de citiva ani buni sa caut calea spre mantuire. Inca ceva: preotul meu duhovnic stie ca ma vopsesc ,iar in biserica imi tin capul acoperit si niciodata nu m-a "dojenit"pentru asta............sunt multe alte pacate care "merita" .."dojeneala "serioasa....................Iar Bunul Dumnezeu imi stie sufletul foarte bine(nu trebuie sa-mi pun haina din par de camila precum Sf.Ioan Botezatorul=el a fost cu adevarat un sfint bine=placut lui Dumnezeu)nu am pretentia sa ajung vreodata la asa un nivel...nici nu as avea cum....nu traiesc in pustie,in munti izolata,sau mai stiu eu pe unde......sunt intre oameni,intr-un colectiv de colegi si nu vreau sa o fac acum pe "sfanta"........"CREDINTA O PORT IN SUFLET" si chiar nu mai am de adaugat nimic despre subiect. Asta sunt eu si inchei aici cu subiectul asta. Credinta adevarata este si aia in care il accepti pe cel de linga tine asa cum este si il iubesti neconditionat.Iertare,daca am suparat pe cineva.Doamne Ajuta-ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reply With Quote