Citat:
În prealabil postat de vsovi
Laurentziu, te-am trimis la parintele Pimen nu pentru a da citate din el, ci la propriu, ca ma gandeam ca ai avea ce intreba shi invatza ca shi asa ai spus ca ai obiceiul sa mai mergi pe la manastiri, fiindca mie mi-au ajutat vorbele lui pe care le-am auzit prin TV... shi daca dai citate macar de ce nu le inlocuieshti caracterele care sti ca apar aiurea. Multzumesc ca m-ai inDomnit in sens ironic, iar pe dillema de ce o faci preatoleranta shi-i pasezi desfraul pe cocoashe cand a fi tolerant nu inseamna a tolera pacatul(+ al tau + alcelui pe care il tolerezi) ci a-l primi ca pe fratele tau pe cel pacatos, pe oricare seaman de-al nostru. Nu asta inseamna a fi creshtin ortodox? A fi tolerant cu aproapele shi intolerant cu pacatele tale?
Shi apoi despre Iuda ce sa zic, ce spune parintele Arsenie Boca... mie mi-e frica de stilul sectar ortodox al domniei tale... nu shtiu sa-l explic dar il observ la domnia ta... fireshte ca shi in ochii mei shed cateva barne... dar iata ca printre el o vad shi pe a domniei tale :):cool:
Dannsan, iar ai dreptate multa in ce ai scris doar ca in timp itzi vei cizela shi raspunde mai bine la nedumeririle domniei tale, de ce dau unii citate, de ce spun unii ce doar ce spun shi sfintzii parintzi, de ce trebuieshte ascultat de maimarii noshtrii cum zice Lavrentziu de ce nu are sens sa ne zicem doar parerea noastra shi multe alte lucruri pe care dillemioara incerca sa ni le faca cunoscute... :)
|
Vezi prea bine ca se tolereaza avortul si o dai aci la-ntoarsa
Incerci sa prezinti patimile ca frumose si placute .
DAr tu esti pe aceeasi unda cu Dilema ia vedeti nu va sociati amndoi ca va potriviti de minune.