View Single Post
Vechi 03.01.2011, 16:11:43
Marius22 Marius22 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Ideea din articol nu era ca internetul e rau in sine,ci unele site-uri si bloguri ortodoxe,care promoveaya alte valori decat cele normale. Vedem si aici pe forum,dar si pe alte bloguri ca nu exista acea unitate crestina si intelegere.

Apoi nu mai sunt promovate spiritul de asceza si de rugaciune ,ci doar surogate ale acestora.

Internetul nu e bun,ne ofera doar un inlocuitor la ceea ce ne lipseste in realitate,si anume unitatea crestina,dragostea si prieteniile reale. Eu sincer nu mai sunt multumit de bloguri si nici de forumuri,insa le mai folosesc doar pentru ca nu am altceva de ales.
Inteleg punctul de vedere al domnului Razvan Bucuroiu dar nu subscriu intru totul. Nici eu nu sunt de acord cu atitudinea extremista afisata pe multe bloguri si site-uri asa-zis ortodoxe, dar raul nu in internet rezida, ci in noi insine.

Internetul ramane un simplu mijloc de comunicare ce ofera insa o mare libertate manifestata, in cazul multora, mai ales din umbra anonimatului. Fiecare vom da seama insa pentru orice cuvant desert pe care il rostim sau scriem indiferent daca o facem in viata reala sau in mediul virtual. Prin urmare, tot noi purtam (i)responsabilitatea.
Reply With Quote