View Single Post
Vechi 03.01.2011, 16:14:59
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Exclamation

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Cu binecuvantarea duhovnicului, toata apa din casa pe care o folosesc pentru gatit o transform in aghiazma mare, aghiazma pe care o am de anul trecut. De atunci incoace foarte rar am baut apa obisnuita. Dar, depinde de duhovnicul fiecaruia, evident.

De ce fac asta? Pentru ca apa pe care o consumam noi, mai ales in orase, este poluata, otravita cu floruri, cu intentia de a ne face cat mai rau. E plin internetul de articole pe aceasta tema.

Daca as trai undeva la munte si as avea acces la un izvor de apa curata, nu as mai consuma zilnic apa sfintita.
Foarte bine , daca ai binecuvantare data de la Duhovnicul tau , e valabil doar pentru tine , dar ca o mica povata : astfel de lucruri nu se graiesc in public , mare atentie deci ! Sunt lucruri ce se spun si se despica " in doua " , doar intre tine ( noi ) si Duhovnic ! Exista un mare pericol , despre care , parca , ti-am mai spus si cu alta ocazie ( " deasa impartasanie , parca )