View Single Post
Vechi 15.06.2007, 23:19:07
iuda iuda is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cananeanca
Poate ma puteti ajuta ,sunt o pretentioasa ,si poate aici e poticneala mea , dar poate e bine si asa , in fine caut un duhovnic ,poate cineva sa ma ajute?
Ma gandesc ca poate Dumnezeu te-a pus la o incercare,dar pt a nu mai fi pretentioasa gandeste-te ca preotii sunt doar niste oameni cu har prin care se infaptuiesc tainele ortodoxiei ,nu te spovedesti lor ci lui Dumnezeu,iar sfaturile trebuie sa le iei ca de la Dumnezeu de aceea nu conteaza viata duhovnicului pt ca de fapt in momentul spovedaniei oricum ar fi preotul respectiv ,sf Duh il lumineaza pe duhovnic deci sfaturile sunt de la DUMNEZEU.Cunosc un duhovnic care mi-a zis urmatorul lucru:"a venit la spovedanie o femeie si am sfatuit-o dupa putin timp sfatul a dat roade ,dar dupa putin timp a venit alta femeie la spovedanie cu aceeasi problema si a incercat sa isi aduca aminte mai multe zile de sfatul pe care il daduse acelei femei dar nu si l-a adus aminte"atunci acest parinte si-a dat seama ca acel sfat a fost doar pt acea persoana adica in momentul spovedaniei a fost luminat de DUHUL SFANT ceea ce atesta inca o data ca avem o religie adevarata.Vreau sa zic ca preotii fie ei buni sau rai sunt ca ucenicii oameni cu har prin care Dumnezeu face ca credinta sa prinda roade,sper sa ma intelegi ce vreau sa zic ,nu stiu cum sa ma exprim mai bine.
Reply With Quote