Citat:
În prealabil postat de andreicozia
L-ai vazut tu pe Dumnezeu facind frunza?
De ce nu poate sa ne arate la toti cum o face?
De ce nu a putut FIUL SAU, Dumnezeul-Om sa faca o frunza? El doar a certat un smochin, ceea ce poate orice om insa de creat DIN NIMIC nu l-a creat.
Sigur daca ar fi creat un organism viu din tarina l-ar fi crezut si evreii si-si rupeau toalele in fata Lui si-si puneau cenusa-n cap!
|
``De ce nu poate sa ne arate la toti cum o face?``
Nu pentru ca nu poate, ci pentru ca frunza a fost facuta deja. Dumnezeu nu face ceea ce deja a facut doar pentru ca tu sau Dumitru sa credeti.
``13. Dar având același duh al credinței, - după cum este scris: "Crezut-am, pentru aceea am și grăit", - și noi credem: pentru aceea și grăim,
14. Știind că Cel ce a înviat pe Domnul Iisus ne va învia și pe noi cu Iisus și ne va înfățișa împreună cu voi.
15. Căci toate sunt pentru voi, pentru ca, înmulțindu-se harul să prisosească prin mai mulți mulțumirea, spre slava lui Dumnezeu. `` CorII Cap.4
Dar tu Andrei ``ai acelasi duh al credintei``? ca sa stim in ce parte a drumului esti. Esti ateu ori nu esti. Esti credincios ori nu esti. Frumos ar fi sa ne aratam fetele luminate si curate si da sa fie da si nu sa fie nu.
Eu, pentru ca am acelasi duh al credintei, cred ceea ce a grait Domnul, si de aceea si spun ca eu cred.
Poti repeta dupa mine, daca esti credincios, cuvintele Domnului?
Pentru evrei , Dumnezeu a facut organism viu din tarana, doar ca poate unii dintre ei au uitat.
Citeste versetele date de mine pe acest thread din Iezechiel.
Acum te rog frumos sa imi dai tu teroia ta de facere a frunzei, a primei frunze. pentru ca eu am expus ceea ce cred. E randul tau acum, randul lui Dumitru, al ai2 si al tuturor care nu cred in facerea lumii asa cum este scrisa in Scriptura sa ne souna cum cred ei ca a fost facuta frunza.
E inutil sa spuneti, ai vazut tu.... pentru ca nici nu conteaza asta ci conteaza ca eu cred. Asa ca veniti cu teoria voastra sa vedem daca sta in picioare.