Citat:
În prealabil postat de George.m
Chiar de-ar cauta razboi, doar cu iubirea putem invinge. Iisus n-a biruit lumea cu sabia, ci cu dragostea Lui. Pe Cruce, El este Biruitorul.
|
Cuvintele mele nu sunt sabie. Ateii nu cred in Cruce si Iisus Hristos.
``44. Iar Eu zic vouă: Iubiți pe vrăjmașii voștri, binecuvântați pe cei ce vă blestemă, faceți bine celor ce vă urăsc și rugați-vă pentru cei ce vă vatămă și vă prigonesc,
45. Ca să fiți fiii Tatălui vostru Celui din ceruri, că El face să răsară soarele și peste cei răi și peste cei buni și trimite ploaie peste cei drepți și peste cei nedrepți.
46. Căci dacă iubiți pe cei ce vă iubesc, ce răsplată veți avea? Au nu fac și vameșii același lucru?
47. Și dacă îmbrățișați numai pe frații voștri, ce faceți mai mult? Au nu fac și neamurile același lucru?
48. Fiți, dar, voi desăvârșiți, precum Tatăl vostru Cel ceresc desăvârșit este.``
Iisus Hristos ne indeamna sa fim desavarsiti. Oare merita macar sa incercam? Eu zic ca da.
Iisus Hristos ne invata pe noi crestinii cum sa iubim aproapele. Dar daca in drumul meu dau la o parte cu mana necredinciosii si pasesc mai departe si imbratisez credinciosii oare crezi ca ajung mai repede la mantuire? Doar pentru ca nu m-am oprit din drum pentru fiecare semen care mi-a iesit in cale? de aceea ateii nu vor sa inteleaga pentru ca nu vad adevarata iubire de semeni. Pentru ca ei vad o iubire selectiva si atunci spun: dar asta nu este adevarul. Haideti sa facem sa vada ateii Adevarul Cuvantului din Scriotura asa cum ne invata Iisus Hristos.
Foarte frumos MariS , un exemplu de iubire extraordinara.
MariS ateu, intors din drum de bunul parinte Teofil Paraianu.
``La mine impactul decisiv a fost intalnirea cu un om al credintei:
parintele Teofil Paraianu. Si nu prelegerea sa m-a convins, ci
ATITUDINEA sa, TRAIREA sa. Am "vazut" cum, orb fiind, iradia
bunatate, iradia fericire, iradia SENS. Iar eu, cel ce "vedeam",
eram de fapt confuz si lipsit de sens. Nicio prelegere de pe lume,
nicio predica a celui mai celebru orator nu ma putea convinge sa
accept credinta. Dar acest OM a reusit, si nu prin limbaj, desi
ulterior am mestecat mult timp cuvintele sale, ci prin trairea sa.``
Sa invatam si de la parintele Teofil Paraianu care nu s-a dat inapoi sa vorbeasca cu ateul de atunci MariS.
Am invatat sa fim tari in credinta. Atunci de ce sa imi fie frica sa vorbesc cu ateul? Poate ceva sa zdruncine credinta mea? sau cineva?