View Single Post
Vechi 04.01.2011, 14:49:33
solentina's Avatar
solentina solentina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.04.2009
Locație: in strainatate
Religia: Ortodox
Implicit

Nu draga MIHA-ANCA eu de cite ori revin in tara ma sperii de ce gasesc si sincer nu imi mai recunosc tara.Nu asa trebuie sa arate o tara care mai este si 85% crestin-ortodoxa.Peste tot am intilnit oameni disperati dupa bani,lipsiti de bunele maniere si unde mai pui credinta zero.Cind am plecat din Romania ,nu am plecat ca nu aveam ce minca ,nu!dincontra am luat-o ca pe o provocare ,sa invat si altceva ,ca apoi intorcindu-ma sa pot aplica tot ce am invatat si in tara mea.Dar de unde timpul mi-a aratat altceva,tara a luat-o pe un drum gresit si pina nu se vor schimba toti romanii mentalitatile nimic bun nu se va intimpla in tara.Sper ca intr-o buna zi sa vad ceva bun si la noi,deocamdata ma scuzati de expresie e "varza" totul.Ce ma doare este ca ,copilul meu care are 12ani acum ,nu vrea sa mai auda de tara unde s-a nascut.Imi spune mereu ca pentru el a fost o tragedie sa invete in Romania,aici profesorii se ocupa foarte mult de copii care sunt motivati sa invete.Si totul se face ,fara sa dai cadouri la profesori si alticele.Nu mai vorbesc de mersul la doctor.II jignesti daca incerci sa ii dai o mica atentie.Pe cind la noi ,se uita din prima la sacosa sa vada ce i-ai adus.Noi romanii plecati afara ne-am schimbat mult si eu zic ca in bine,important este sa fim lasati de voi cei din tara sa incercam sa schimbam ceva ca altfel se duce totul in hau si e pacat .Dumnezeu a facut ca si noi cei plecati peste hotare sa avem posibilitate a sa il marturisim pe Hristos,ajutund la infiintarea de Parohii ortodoxe si tineti cont ca nu este usor in tarile unde se practica catolicismul.Asta ne ajuta foarte mult ,ca avem biserici si deci locuri unde sa ne putem ruga dupa saptamina de lucru care este foarte grea si nici nu se compara cu ce se munceste in Romania.Important fratii mei sa nu se mai judece fratii plecati peste mari si tari si dincontra sa ne unim toti in Sfinta Rugaciune ca bunul Dumnezeu sa ne aduca pacea si dragostea de care avem noi toti fratii cresin-ortodocsi.Iertati-ma .Doamne Ajuta.
Reply With Quote