Despre minunea Sf Nectarie
As vrea sa impartasesc si eu una din multele minuni pe care le face Sfantul Nectarie. In urma cu 4 luni eu si cu prietenul meune-am luat inima in dinti si am venit in Anglia nestiind de la inceput ca va fi asa de greu de gasit un servici. Si mie mi-a fost extrem de greu sa imi gasesc un servici aici dar cu ajutorul Sf Nectarie am reusit sa obtin uj job bun. Din nefericire prietenul meu nu a fost asa de norocos( el nici nu avanda acte). A tot aplicat pentru insurance number dar nu i-l dadeau nicicum. In ziua cand a aplicat a 3 a oara chiar daca eram la lucru am inceput sa-l rog din tot sufletul pe Sf Nectarie sa ne ajute, sa-l ajute pe prietenul meu la interviu. Si dupa aproximativ 3 sapt am primit si raspunsul afirmativ. Ii multumesc inca o data ca pentru cate a facut pentru noi si pentru cate face in continuare. Ii multumesc ca suntem sanatosi, ca ne intelegem, ca avem fiecare un servici. Il mai rog sa l ajute pe bunicul meu care e tare bolnav acum si pe mama mea care incearca din rasputeri sa-si gaseasca un servici in tara pentru a nu mai fi nevoita sa se intoarca in Anglia.
Iti multumesc inca o data
|