Citat:
N-am găsit vreun forum ateu din România, însă am găsit grupuri secretizate yahoo pentru atei și "credincioși moderați" (eu le spun căldicei). Ei nu vor creștini autentici. Așa că rămân la invitația de a vă deschide un forum ateu pentru toată lumea, fără condiții, așa cum este acest forum creștin ortodox (voi aici vă desfășurați cum vreți, nu vă cere nimeni să fiți atei moderați) și atunci, dragă konjiro, îți promit că vom discuta.
|
Nu stiu cum nu l-ai gasit, avand in vedere ca apare pe locul 1 in Google. Deci, nu e nevoie sa astepti sa facem un forum, el exista deja.
Din nou, nu stiu ce vrei sa spui prin "crestin autentic".
Gresesti. Acest forum nu este "fara conditii", el are un regulament.
Citat:
P.S. Te rog, nu mă mai cita. Chiar nu am de când să discut cu tine pe acest forum creștin ortodox, atâta vreme cât apari ca user ateu.
|
Esti pe un forum public, unde scrii chestii despre atei. Adica si despre mine. Cu care nu sunt de acord. Mi se pare normal sa iti raspund, avand in vedere ca nu intrerup vreo conversatie privata, etichetata ca atare.
Mi se pare ca fugi de responsabilitatea propriilor afirmatii, daca nu esti in stare sa discuti despre ele, mai ales cu cei care sunt subiectul respectivelor afirmatii.
Citat:
Eventual, dacă vrei, îmi place semnătura ta electronică. Să înțeleg că știi cine este Marc Aureliu și-i cunoști doctrina?
|
Da, am citit despre el, deci stiu cine este. Nu stiu daca "doctrina" este cuvantul potrivit. Asta e un citat cu care sunt de acord, pur si simplu.