Citat:
În prealabil postat de codana
oamenii sunt carcotasi de serviciu,stapani ai unei intrebari sic,de ce.
ptr.relatii si informatii, numai dumnezeu poate raspunde,restul sunt pareri.
un exemplu simplu:daca dumnezeu da viata si dumnezeu hotaraste pedepsirea prin luarea vietii poate cineva sa se opuna?este cineva nemuritor prin propria putere?un proprietar face ce doreste cu proprietatea sa.se poate privi si asa?io cred ca da.
|
Ateu, fanatic religios si acum și cârcotaș. Problema mea nu e moartea ca pedeapsă. De fapt, eu vreau să știu cum e Dumnezeu cel adevărat. Că nu am dubii că există. Mă îndoiesc uneori dacă e cel din Biblie. Ori e pedepsitor, ori e dragoste. Că și Iisus oscilează între două atitudini: când amenință că unii riscă să fie dați în întunericul cel mai de afară si pedepsește un smochin pentru faptul că nu are smochine chiar dacă poate nu era sezonul lor, când spune că oricine va crede și va face voia Tatălui se va mântui.
Dar dacă Dumnezeu e dragoste, de ce sa te pedepsească pe vecie dacă nu ai crezut, dar totuși ai iubit omul și fapta cea bună? Oare un părinte care din orice motiv nu a putut să-și vadă copilul până când acesta a împlinit 20 de ani si brusc apare în viața acestuia cu pretenția de a-i fi tată/mamă s-ar supăra dacă copilul ar vrea să facă un test ADN?