Citat:
În prealabil postat de Ioana_D
Chiar imi doream sa merg si eu sa vad ce se face la aceasta asociatie si daca pot fi de folos cu ceva, ca si voluntar, dar din lipsa de informatie si de timp, inca nu am ajuns pe-acolo. Oricum, pana la urma nadajduiesc sa aflu mai multe, poate o sa scrii mai multe pe forum daca stii :)
Chiar te-as ruga sa imi spui cum ai ajuns la Pro Vita si ce ar trebui facut daca vrem sa ajutam si noi. Multumesc :)
Doamne ajuta!
Ioana
|
Draga Ioana,
ma bucur ca te intereseaza subiectul, poti ajuta in multe feluri (gasire sponsori, distribuire pliante, afise, organizare conferinte etc.) . Depinde ce varsta / relatii/ ocupatie ai. In ce oras locuiesti? Uite-te pe
www.provitabucuresti.ro, gasesti acolo si linkuri spre celelate filiale. Ia legatura cu o filiala apropiata si intreaba-i cum ii poti ajuta concret, fiecare e implicata in anumite activitati in functie de oamenii si conditiile pe care le are. Sunt si alte asociatii pro-vita ortodoxe mai mult sau mai putin independente de Asociatia parintelui Tanase ("Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti"), cu sediul principal la Valea Plopului, asa ca daca nu gasesti orasul tau printre filiale nu dispera. Cel mai bine stie parintele Tanase persoanele de contact in acest caz (ai sa gasesti nr dansului intr-un mesaj privat).
P.S. Pentru cei rautaciosi: nu suntem din cei care arunca cu pietre in geamuri. Ar fi bine sa cunoasteti mai intai activitatea noastra si dupa aceea sa vorbiti. Exista o anumita categorie de oameni care vorbesc despre ceea ce nu cunosc...