View Single Post
Vechi 05.01.2011, 17:52:56
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Andrei, ele au fost compuse nu dupa mintea lor, ci inspirati fiind de Duhul Sfant. De aceea ele sunt actuale si astazi. Nu avem un Dumnezeu care ramane depasit de problemele din prezent, ci avem parte de oameni care nu mai cred in El sau cred intr-un mod gresit, de aceea nu se mai arata lucrarea Sa in noi.

Sunt multi copii care vin duminica la noi in biserica si nu deranjeaza, asa ca nu trebuie sa facem dintr-un caz particular (un copil cu probleme), unul general (toti sunt asa). Iar daca nu putem ajunge, un parinte e bine placut in fata lui Dumnezeu si printr-un gand adresat Lui, cu atat mai mult printr-o rugaciune. Problema nu e ca nu merg si acesti parinti, ci ca multi care ar putea sa mearga nu o fac invocand motive fara temei.

Nu avem credinta tare Andrei, suntem departe de cei din vechime care l-au luat pe slabanog pe un pat si l-au coborat prin acoperisul casei in fata lui Hristos si slabanogul a primit vindecare. Prin credinta noastra se pot aduce binefaceri si altora, numai sa credem tare. Asa ca nu cred ca e cazul sa stam cu ochii pe ceas daca am ajuns in biserica, ci pe inima.
Reply With Quote