View Single Post
Vechi 05.01.2011, 18:39:14
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan_strainul Vezi mesajul
Bine spun multi din acest forum asa este nusi are locul In Biserica , el este In aceste cazuri unealta vrajmasului nostru , el vrajmasul are multe feluri de a atrage atentia noastra de la Sf. Liturghie.
Referitor la predica din biserica un lucru as adauga ca oamul sta si asculta cu drag si cu atentie multa pIna la un anumit TIMP si anume pIna atunci cInd Harul lucreaza si omul se lasa cundus de harul lucrator al LUI Dumnezeu si pIna cInd nu se substitue harului si Incepe sa spuna pe ocolite altceva cel preocupa su ce ne preocupa pe toti din timpurile acestea Frica zilei de mIine, ca nu vom avea ce pune pe masa si altele , Insa nu ar trebui sa fie asa , Vedeti fratiile voastre ca daca ajungem la o Manastire sau la un Parinte Imbunatatit cu Duhul si el deslegat fiind de lume si de grijile lumesti prin DRAGOSTEA LUI FATA DE DUMNEZEU SI DE PLINIREA PORUNCILOR LUI PARCA TIMPUL SE ORESTE SI NU AM VREA SA SE MAI TERMINE de ce pentru ca ei sau incredintat cu toata fiinta lor lucrari la care au fost chemati si lumea pentru ei e moarta si ei lafel pentru lume.
Nu ma intelegeti gresit nu stau sa judec pe nimeni si nu doresc cearta su vrajba, sunt un sarman muritor al acestei lumi si asta am constatat eu nu spun ca sunt vrednic de nimic sunt un pacatos plin de pacate si nimic mai mult
iertatima daca am suparat pe careva cu ceva ca nu asta a fost intentia mea AMIN AMIN AMIN
SLAVA TIE DUMNEZEUL NOSTRU SLAVA TIE
+++ +++ +++ +++
Ce te faci frate ca dupa Liturghie, unde intradevar te simti bine si impacat cu totii, mergi acasa la familie si realizezi ca nu ai cu ce plati ratele la casa, nu ai servici, parintii sunt bolnavi, copii isi cer si ei dreptul si cite si mai cite care NU SE DUC in mod miraculos, DOAR DORIND ACEST LUCRU
Reply With Quote