05.01.2011, 19:57:49
|
Junior Member
|
|
Data înregistrării: 13.08.2010
|
|
Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Ortodoxia, in caz ca esti ortodox Cristi, sau macar credincios, a fost, din nou, paradoxal, salvata de comunistii(atei) dar cu un suflet mare! ESTIC!
SINGURELE ROADE ale credintei puternice in Dumnezeu care se POT SIMTI, VEDEA, PALPA, verifica, cerceta si CONFIRMA, sint victoriile ORTODOCSILOR impotriva invadatorilor bestiali, invazii initiate din Occident!(tine minte!)
Pentru mine, DOVADA de baza (ROADELE) ca DUMNEZEU este de partea ortodocsilor reprezinta victoriile rusilor( ortodocsi, taristi, comunisti, nu are importanta) impotriva invaziilor teutonice sataniste! iar noi fiind luati de valul acestor victorii am reusit sa pastram ORTODOXIA! altfel acum am fi fost ROBI ai imperiului negru NAZIST, ai acestor germanici care ne-ar fi facut praf si pulbere!, ingrasaminte pentru cirnatii lor!
Toti or sa sara sa spuna ca si Stalin a fost un criminal....poate, dar asta nu are importanta la judecata lui Dumnezeu, asa cum s-a si dovedit spre surprinderea perfectilor de pe Forum si a intregii lumi!
La fel ca si in Transformers! unui gigant ii poate tine PIEPT tot un gigant de TALIA LUI, asa a fost si Stalin cu Hitler!
Dumnezeu l-a nascut pe Stalin la timp INTRU SALVAREA BISERICII SALE ORTODOXE SI A POPORULUI SAU!
|
Din ceea ce am citit eu, am inteles ca Stalin nu ar fi castigat razboiul fara ajutorul anglo-amercanilor. Sa nu uitam de la Conferinta de la Moscova din 29septiembre- 9octombrie 1941 unde practic Stalin a cerut ajutor. De la 22 iunie 1941 trupele naziste, ajunsesera la doar numai 42 km de Moscova in cateva luni.
|